2777
2789

نه اتفاقا باید حفظیاتت عالی باشه

من خودم تجربی بودم دخترم ادبیات واقعا حالت تهوع میگرفتم به نظرم خیلی سخت بود

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی گفت انسانی مآل خنگ هاس  باید ی فلسفه منطق بدی دستش بگی فردا بیا ی خورده اشو توضیح بده&nbs ...

عربیش کافیه برای اینکه دهنشون بسته بشه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

نه مال خنگا نیست 

اگه میخوای یه چیزی بشی ازش اره خب رشته سختیه چون باید کلی درس بخونی مثل هر رشته ی دیگه ای

اما اگه برات مهم نیس چی بشی نه خب رشته راحتیه چون لازم نیس درس بخونی بازم مثل هر رشته دیگه ای

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان

پس باید کسایی که وکیل میشند خنگ باشند

در حالیکه وکیلها قشر باهوش و با سیاستی هستند

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

اره همون خنگا الان قاضي شدن راى ميدن وكيل شدن تو دادگاها دفاع ميكنن از وزير و دكتر و رياضيدان هم التماسشون ميكنن بفهمن چطور راى بگيرن يا اصلا متن يك راى رو بتونن بخونن و بفهمن!!

برعکس مال زرنگاس

اینو راس میه وقتی همه میرن تجربی زرنگا و آینده نگرا میرن رشته های دیگه منم خودم بر خلاف خواست خانوادم رفتم ریاضی چون علاقه داشتم الانم یازدهمم و وضعیتم عالیه

من هر سه تا رشته رو رفتم 

به نظرم بهترین رشته برای دختر انسانیه عالیه چون دخترانگی دختر توش حفظ میشه 

یه فراغت ذهنی که دختر بهش نیاز داره تو این رشته هس در عین حال اگه واقعا دنبال درس باشه می تونه به بهترین جاها برسه

اتفاقا اینقدددد سختهههه  هر رشته ۲ ۳ تا کتاب تخصصی داره انسانی ۱۰ ۱۱ تا تخصیییی همش حجم زیاددد من میگم از تجربیم سخت تره والا 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

تجربی 4 تا درس تخصصی داره

انسانی کلا همه درساش تخصصی و سخت

و آدمای باهوش میخواد

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه