2777
2789
عنوان

با تجربه های سایت کمک کمک

34 بازدید | 6 پست

من22سالمه یه دختر پنج ساله دارم اگه دومی رو بیارم خودم زود پیر میشم اگه اگه دیر بیارم بچه ها باهم جور نمیشن چیکار کنم مامانای با تجربه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی بیاری خودت پیر میشی چه ربطی داره آخه

اگه تو23سالگی مادر دوتا بچه باشم پیر نمیشم؟

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
ربطی نداره به بچه پیر شدن یعنی به تعداد ربط نداره درهرحال هرچی فاصله سن بچه ها کمتر بهتر بعدش همبا ...

ممنون که بهم روحیه دادی از بس گفتن اگه بچه بیاری زود پیر میشی و همش تو مشکلات غرق میشی واقعا روحیه ام رو از دست داده بودم من خودم عاشق بچه ام اما همسر هم یکم ناراضیه برا همین میڭه پیر میشیم

ممنون که بهم روحیه دادی از بس گفتن اگه بچه بیاری زود پیر میشی و همش تو مشکلات غرق میشی واقعا روحیه ا ...

واقعیتش فاصله زیاد بین بچه ها شما دوتا تک فرزند بزرگ‌میکنی انگار ولی فاصله کمتر چند سال اول سختی داره ولی بعدش باهم بزرگ میشن باهم بازی میکنن