2777
2789
عنوان

زمان مناسب برای فرزند دوم

212 بازدید | 37 پست

من 22سالمه یه دختر چهار ساله دارم البته ماه دیگه تولدشه میشه پنج سال نمیدونم برای بچه دوم زمان مناسبیه یا چند سال دیگه اقدام کنم همسرم میگه دو سه سال دیگه بیاریم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم این ماه ۵ساله میشه اگ کرونا نبود تا الان میاوردم ولی دو دل شدم نمیدونم چ بکنم

عزیزم همین الان تو تاپیک قبلی گفتم

تحقیقات جدید نشون داده زن های باردار بدنشون به کرونا مقاوم تره.

من خودم تو بارداری کرونا گرفتم در حد آنفولانزا ساده. بعدشم دیگه نگرفتم.

چننند نفر از اطرافیان مون هم تو بارداری کرونا گرفتن و خییییییلی خفیف بوده

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

منم۲۳سالمه پسرم ماه دیگه۳سالش میشه این ماه اقدام کردیم ولی پشیمونم دوروز دیگ موعد پریودمه اگر پری بشم دیگ جلوگیری میکنم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

چیه تو سن پایین خودتونو مثل زنای ۵۰ساله میکنید تا ۳۰وقت هس

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
منم دخترم این ماه ۵ساله میشه اگ کرونا نبود تا الان میاوردم ولی دو دل شدم نمیدونم چ بکنم

من از کرونا نمیترسم دخترم یکم زیادی گریه میکنه مامان و مادر شوهر و همسرم میگن نیار البته برای اذیت نشدن خودم میگن همسر هم کلا بچه زیاد دوست نداره میگه همین یکی بسه منم دودلم نمیدونم چیکار کنم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
من از کرونا نمیترسم دخترم یکم زیادی گریه میکنه مامان و مادر شوهر و همسرم میگن نیار البته برای اذیت ن ...

دختر من روزی چندبار میگه خواهر میخوام

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
چیه تو سن پایین خودتونو مثل زنای ۵۰ساله میکنید تا ۳۰وقت هس

دقیقا منم این فکرو میکنم ولی میترسم بعدا ارتباط برقرار نکنن نمیدونم فاصله سنی اگه زیاد باشه خوبه یا کم

اگه بچت آرومه و اعصابت قویه وفاصله کم بین بچه رو میپسندی و البته از اینکه ازین آزمایشگاه به اون آزمایشگاه بری تواین وضعیت نمیترسی و امکان مالی و روحی و جسمیشو داری بیار😁😁

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
منم۲۳سالمه پسرم ماه دیگه۳سالش میشه این ماه اقدام کردیم ولی پشیمونم دوروز دیگ موعد پریودمه اگر پری بش ...

چرا پشیمون شدی ؟

دختر من روزی چندبار میگه خواهر میخوام

من وقتی از دخترم میپرسم میگه بخریم من همه وسایلم رو بهش میدم بعد بهش که میگم اون کوچوله باید با من بخوابه میگه اشکالی نداره منم با بابایی میخوابیم 

چرا پشیمون شدی ؟

احساس میکنم هنوز امادگیشو ندارم منو شوهرم بزور راضیم کرد الان پشیمونم فقط میگم خدا کنه باردار نباشم 

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...