2777
2789
عنوان

می خوام براتون یه کاری انجام بدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 292 پست

عزیزم من و پدرم تست کوویدمون مثبت شده شاید همسر و مادرم و بقیه اعضای خانواده همسرم هم مبتلا باشن برامون دعا کن عزیز دلم

عاجزانه ازت میخام برای سلامتی مجدد بیمارای کرونایی دعا کنی

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی تکلیفم معلوم شه دلم اروم شه🙂

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا شی گلم 

رسیدن ب عشقم

اسمم فاطمه

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

اینقدر مشکلات و دغدغه زیاده ک آدم نمیدونه کدومشو بگه.اگ بخوام بنویسم چند صفحه میشه😓😓

با افتخار یه دورگه کورد و ترک😌ی چیزی ک همیشه بهش افتخار میکنم اینه ک تا حالا هیچ موجود مذکری رو تو زندگیم راه ندادم😉ب نظرم قشنگ تر از این نیست ک اولین عشق ی دختر باشی😌تاپیکای ترسناک منو تگ کنید🙏
اسمتونو میارم و میگم هر جی که دلش آروم بشه عزیزم رحمت خدا واسعه اس نا امید نباش

واقعا ممنونم⁦❤️⁩🙏

با افتخار یه دورگه کورد و ترک😌ی چیزی ک همیشه بهش افتخار میکنم اینه ک تا حالا هیچ موجود مذکری رو تو زندگیم راه ندادم😉ب نظرم قشنگ تر از این نیست ک اولین عشق ی دختر باشی😌تاپیکای ترسناک منو تگ کنید🙏