من امروز روز سوم بود عقب انداختم ظهر بود بیبی زدم منفی بود اینقد خورد تو ذوقم امکانش هست باردار باشم و فعلا معلوم نشه؟ فردا برم آزمایش نشون میده اگه باردار باشم؟ کسی تجربه داره کمکم کنه خیلی وقته منتظرم همسم مشکل داره و الانم تحت درمانه و تو این یه سالی که اقدام داشتم سابقه نداشته اینجوری عقب بندازم معمولا دو یا سه روز زودتر پری میومد ولی الان سه روزه عقب انداختم
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم حتی اگ مثبتم باشه واقعا فردا بری ازمایش اونم منفی میشه در هر حال تا بی بی نشون نداده ازمایش نیازی نیس اول بی بی چکت مثبت بشه بعد برو چندروز دیگ صبرکن من روز اول تاخیرم منفی بود روز6 مثبت شد
عزیزم حتی اگ مثبتم باشه واقعا فردا بری ازمایش اونم منفی میشه در هر حال تا بی بی نشون نداده ازمایش نی ...
راست میگید حتما همینطوره بازم صبر میکنم این چند روزم روش یه سال صبر کردم ماه قبل 5 روز پریودم جلو اومد و ماه های قبلم دو روز جلو میومد فقط دلخوشیم اینه که عقب افتاده
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دقیقا درکت میکنم منم زیاد بی بی چک میزاشتم و هرموقع هم عقب مینداختم کلی با خودم رویا سازی می کردم..ولی باردار نبودم..الهی به حق بانو فاطمه زهرا ع که باردار باشی و بیای بهمون بگی😘😍🌹🌹🙏🏻