2777
2789
عنوان

برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 78 پست
فدات بنظرت پیام بدم بگم حق با توعه من اشتباهمو قبول کردم؟؟ ۱۰ ماه گذشته و چون پسرعمومه کارو سخت میکن ...

یه خورده خیالم و راحت کردی که پسر عموته چون چشم تو چشمین آره پیام بده ولی نه جوری که ‌زیاد بخوای غرورت و خورپ کنی 

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو

پنج دقه  همبنجوری بشین یه چیزی درونت میاد حسش کردی کامل وارد جسمت شد دیگه ازین به بعد به هرچیزی تو دنیا به حد خودش وابسته میشی حتی دلبندت 

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده
یه خورده خیالم و راحت کردی که پسر عموته چون چشم تو چشمین آره پیام بده ولی نه جوری که ‌زیاد بخوای غرو ...

کمک کن بهم میشه بیای واتساپ؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

خب يعني دليل جدايي و خرابي رابطه فاصله و دوري بوده؟ چقد از هم دور بودين مگ

خودش اینطوری گفت بهم تو مثلا فاصله ی قم و اصفهان و در نظر بگیر

اگه به درد بخور بود که کات نمیشد

موقعیتشخوبه باباشم عمومه منو خواستگاری کرده از بابام بنظرتون پیام بدم بهش؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

اره عزیزم حتما بیا خصوصی

ممنون اومدم

درسته گلم حرفت ولی خب من توقعشو نداشتم اونطوری خوردم کنه ینی از هرکی توقهع داشنم الا اون نمیدومم منظ ...

اره ميگي جواب عشق پاكت اون چيزي نبود كه ديدي! 

داري ميگي كه حقت اين نبود!

ولي بازم مهم نيست، اين دنيارو ديدي؟! نظام طبيعتش ظلمه، در روز دو سوم حيوانات همديگرو ميخورن تا فقط زنده بمونن...

دنيايي كه ما توش هستيم انقدر بي رحمه كه اگه بخاي براي كوچيك ترين مسائل اونم مسائلي كه در گذشته رخ داده خودتو ناراحت كني ديگه چيزي ازت نميمونه...

و اينكه يادتع باشه كه گذشته در گذشته، گذشته رو توي قبرستون خودش دفن كن و انقد سمتش نرو، چون با ياداوريش چيزي تغيير نميكنه!

اينم بدون كه بعضي وقتا توو زندگي بايد باخت، بعضي وقتاا واسه اينكه چيزيو درست كني بايد ببازي❤️

خودش اینطوری گفت بهم تو مثلا فاصله ی قم و اصفهان و در نظر بگیر

ببين واسه پسرا ديدن و بيرون رفتن و ... خيلي مهمه! 

من بهش حق ميدم كه اينو دليل جدايي بدونه.

و اينكه بله عزيزم ب نظر من از عمد چتارو پاك كرده تا جلب توجه كنه

اره ميگي جواب عشق پاكت اون چيزي نبود كه ديدي!  داري ميگي كه حقت اين نبود! ولي بازم مهم نيست، ...

مرسی گلم خیلی حرفات اموزنده بود

ببين واسه پسرا ديدن و بيرون رفتن و ... خيلي مهمه!  من بهش حق ميدم كه اينو دليل جدايي بدونه. و ...

اره دقیفا چون قبل رابطه ام میگفت برام خیلی مهمه و بخاطر احساسمون بیشتر اشنا شدیم ولی حس میکنم از این ندیدنا دلسرد شد 

اخه سه هفته گذشته و هیچ خبری نی