2777
2789
عنوان

برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 78 پست
اين عذابي كه الان اين دختر  داره از بلاتكليفي و دوري اون آدم ميكشه خيلي بيشتر از اون عذابي ...

اخه من بدجور غرورم شکست

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
با یه شماره دیگه زنگ بزن یا با شماره خونتون

اره سرکارم برم خونه با ی خط دیگه میزنگم

بخدا با کسی ک قهر میکنه عروسی نکنید ما عقدیم پیر شدم ..

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو در اتاقت ببند به پوست لباتم دیگه کار نداشته باش  چهارزانو بشین چشماتو ببند خلآ مغزتو خالی ...

خو

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

خب چرا باید معذرت خواهی میکردی

ن گفتم دروغ نگفتم و فلان بد کردم در حقش

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

اره سرکارم برم خونه با ی خط دیگه میزنگم بخدا با کسی ک قهر میکنه عروسی نکنید ما عقدیم پیر شدم ..

من اهل قهر نبود میتونم بپرسم سر چی قهر کرده؟

وا چرا

سر اینکه تو کیک وولد گرفتی صدام نکردی

زنگ زدم بهش اون شبم قهر بود.. کلا قهره.. ۳ روزم گذشتع😕

وقت ازدواجاتون دقت کنید دوستان ‌... اخلاق بخدا خیلی مهمه

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
اهان انشاالله که ببخشه گلی

فدات بنظرت پیام بدم بگم حق با توعه من اشتباهمو قبول کردم؟؟ ۱۰ ماه گذشته و چون پسرعمومه کارو سخت میکنه

سر اینکه تو کیک وولد گرفتی صدام نکردی زنگ زدم بهش اون شبم قهر بود.. کلا قهره.. ۳ روزم گذشتع😕 وقت ...

عجب

عيب نداره يكبار تو غرور يكيو ميشكني يكبارم ديگ ديگ غرور تورو زندگيه ديگ، نوسان داره😁زياد سخت نگير ...

درسته گلم حرفت ولی خب من توقعشو نداشتم اونطوری خوردم کنه ینی از هرکی توقهع داشنم الا اون نمیدومم منظورمو متوجه میشی یا نه