2777
2789
عنوان

برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 78 پست
پيام ندع زنگ بزن زنگ و حرف زدن تاثير بيشتري روي جنس مخالف داره تا پيام

اخه شاید شرایط جواب دادن نداشته باشه بعدشم من روم نمیشه زنگ بزنم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

اره دقیفا چون قبل رابطه ام میگفت برام خیلی مهمه و بخاطر احساسمون بیشتر اشنا شدیم ولی حس میکنم از این ...

ببين اگ تو ي شهر بودين شايد ولي چون از هم دورين چشمم آب نميخوره كه سمتت برگرده

و اينكه اگ ديگ خيلي اصرار كني و رو مغزش راه بري شايد باعات در حد مجازي و تلفني دوست باشه كه اون موقع هم فقط تو ضرر ميكني، چون هم داري يه رابطه الكيو كش ميدي هم اينكه هرروز وابسته تر از ديروز ميشي

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه شاید شرایط جواب دادن نداشته باشه بعدشم من روم نمیشه زنگ بزنم

نه بابا بدترين جا هم كه باشه ميتونه پاشه دو قدم بره اونور تر باهات بحرفه يا اگرم يه درصد نتونست بهش بگو كي وقت داري بهت بزنگم! 

منم مث تو بودم اصلا غرورم نميزاشت تلفني حرفامو بهش بگم تا اينكه يه شب مست كردم و همه حرفاي دلمو بهش زدم😁

نه بابا بدترين جا هم كه باشه ميتونه پاشه دو قدم بره اونور تر باهات بحرفه يا اگرم يه درصد نتونست بهش ...

ای جان تهش چیشد؟

اخه طرفم یکم عقده ای تشریف داره

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببين اگ تو ي شهر بودين شايد ولي چون از هم دورين چشمم آب نميخوره كه سمتت برگرده و اينكه اگ ديگ خيلي ...

ینی خوب شدن دوباره ممکن نی؟😞

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ای جان تهش چیشد؟  اخه طرفم یکم عقده ای تشریف داره

واسه منم هم عقدع يي هست هم مغرور😂

والا من يكبار ديگم اين حركتو زدم اوكي شديم

اما باز كات كرديم

دوباره اينسري مسته مست كردم و بهش زنگيدم

راستش خيليييي مست بودم

و اونم نتونست حرفامو جدي بگيره

و يهو وسط صحبت باطري گوشيش تموم ميشه و خاموش ميشم

اين موضوع واسه چن شب پيشه! 

ديگ گفتم امشبم بهش بزنگم و بگم كه مستيو راستي و تمام حرفام راست بوده، ميخام بگم كه دوست دارم،حاضرم براي عشقم بتو همه كار كنم، برگرد! 

يجورايي تكليف خودمو معلوم كنم ديگ، اگرم گف برنميگردم بهش ميگم اگ فك ميكني بقيه از من بيشتر دوست دارن برو با همونا😊

واسه منم هم عقدع يي هست هم مغرور😂 والا من يكبار ديگم اين حركتو زدم اوكي شديم اما باز كات كرديم د ...

اها بهد چی گفت؟؟

ینی خوب شدن دوباره ممکن نی؟😞

من كه حسم ميگ ن

اخه پسرا دنبال دخترين كه زياد باهاش وقت بزارن، زياد باهاش برن بيرون، يا ببخشيد زياد بهشون حال بده! 

اون وقتي ميتونه يه دوسدختر نزديك ب خودش داشته باشه چرا يه رابطه دور و پر فاصله رو نگه داره اخه؟ 

مگ پسرا عشق حاليشونه🤦‍♀️

در جواب كدوم حرفم؟؟

اخرین حرفت برگشت؟؟

اخه ما ۱۰ ماهه کات کردیم میترسم بش پی بدم دودلم

اخرین حرفت برگشت؟؟ اخه ما ۱۰ ماهه کات کردیم میترسم بش پی بدم دودلم

ببين تو فك كنم پيام منو بد خوندي، من اخرين زنگم بهش مست بودم و يادم نيس چي گفتم، وسط صحبتمونم گوشيش خاموش ميشه و بعدش ديگ حرفي نزديم

تازه امشب تصميم دارم كه بزنگم

خجالت نداره كه بابا چ عنيه مگ دوس پسرت😂😑كيه مگ!  بزنگ خودتو راحت كن، والا

پسرعمومه  نمیشه چون اکثرا با باباشه نمیخوام باباش بفهمه

پسرعمومه  نمیشه چون اکثرا با باباشه نمیخوام باباش بفهمه

چ تايم هايي تنهاس خب؟ بالاخره ي تايم هايي در روز با تنهاس يا با دوستاشه ديگ

دايما با عموت نبس كع

همون تايم كه فك ميكني تنهاس بزنگ

بخدا حرفاتو كه بهش بزني انقد سبك ميشي

اولش خيلي سخته هااا اما بعدش ديگ ازاد ميشي از اين همه درد و فشار رواني كه الان داريش

چ تايم هايي تنهاس خب؟ بالاخره ي تايم هايي در روز با تنهاس يا با دوستاشه ديگ دايما با عموت نبس كع ه ...

چون مهندسه دایم سر کاره