2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

296 بازدید | 23 پست

دیشب به دوستم زنگ زدم درموردکنکوروقبولیهاش اونم گفت یکی ازبچه هاپرستاری بندرعباس قبول شده اونم این دختره که هیچ وقت باورم نمیشد  اخه اصلامعدل خوبی نداشت هوششم متوسط بودبعددوستم میگفت این دختره توگروه اکثراانلاین بود

نمیدونم چجوری قبول شده...بعدش دوستم گفت ازش سوال کردم چجوری قبول شدی باباتوکجاپرستاری کجا میگه گفته بخاطردعای مادرم  حالاچیزعجیب دومی میدونین چیه اینهکه من پارسال خواب این دخترودیدم که میگفت من قبول شدم بخاطردعای مادرم....

واقعاعجیب بودخشحالم   خوابم تعبیرشده درصورتی که همیشه برعکس بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مادر نی مستجب الدعوه س🤣🤣

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

چرا دعا های مادر من.مستجاب نشد ای خدا

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
مبارکش باشه ولی چرا یه عده که خیلی بچه درسخوون بودن و دعای مادرشون هم بود قبول نشدن😔

همینو بگو

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
ن نداشته خودم میشناسمش نداشته ..

پس درس میخونده قایم میگرده  گوشیم دست مامان یا باباش بوده 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
مبارکش باشه ولی چرا یه عده که خیلی بچه درسخوون بودن و دعای مادرشون هم بود قبول نشدن😔

مادرخودمم خیلی دعاکردنگرفت این یکی خیلی عجیب بود...یاده وقتی پارسال این خوابودیدم یه حس عجیبی درموردمادرش توخواب داشتم انگارکهیه دل شکسته هست یانمیدونم دلش خیلی پاک بوده