2777
2789
من نشدم اما اگر سوالی داری میتونم کمک کنم 

نه سوال ندارم چون خودم یکساله که دارم و دیگه استادی شدم تو این زمینه برای خودم، اما میخوام از تجربیات و قرص و موادغذایی که روی دیگران تاثیر گذاشته و مفید بوده استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سوال ندارم چون خودم یکساله که دارم و دیگه استادی شدم تو این زمینه برای خودم، اما میخوام از تجربیا ...

اهاا من توی اطرافیان تقویت سیستم ایمنی و دوری از استرس سبزیجات و میوه دیدم جواب داذه

اهاا من توی اطرافیان تقویت سیستم ایمنی و دوری از استرس سبزیجات و میوه دیدم جواب داذه

اره دکتر هم همینو گفت بهم، حالا من که دارم همشو استفاده میکنم ایشالا زود خوب بشم

نه عزیزم نگران نباش اصلا هر ۶ ماه فقط یه تست پاپ اسمیر بده کارایی که گفتم بکن قطعا دفع خواهد شد

دکتر گفت هر ۳ماه یکبار تو باید بدی چون پرخطری، گفت اونایی که کم خطرن ۶ماه یکبار باید بدن

دکتر گفت هر ۳ماه یکبار تو باید بدی چون پرخطری، گفت اونایی که کم خطرن ۶ماه یکبار باید بدن

پس ۳ ماه یک بار چک کن اصلا هم نگران نباش این نوع زگیل ریسک رو بالا میبره اما به معنای ابتلا به سرطان نیست دور از جون که مثل این که میگن قلیون ریسک سرطان ریه بالا میبره اما همه قلیونی ه که سرطان ریه نمیگرن