2777
2789

فیلمشو دانلود کن خیلی عالی هم توضیح داده

بزن آشپزخونه کوچیک من مرغ شکم پر آپارات

من تازه عروس ک بودم هیچی بلد نبودم همه چی رو از این خانومه یاد گرفتم انقدر ک دقیق و عالی و راحت توضیح میده و همه چی رو با جزییات نشون میده حتی پاک کردن مرغ هم تو همون فیلم هست

بعد دیدن فیلمهاش عاشق آشپزی میشی😍😍👏👏

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی گفت منم لایک کن لطفا.منم میخوام درست کنم😐

نه بابا انگار همه خابن 😪😪من ک فعلا مرغو شستم داخلشو تمیز کردم و تو مواد آبلیمو پیاز و فلفل دلمه ای و اینجور چیزا خوابوندم تا باز فردا آمار بگیرم 

پیاز رو سرخ ک کردی گردو و کشمش و زرشک اضافه میکنی تفت میدی ادویه میزنی رب انارو اضافه میکنی 

مرغی ک خوب داخلشو شسته و تمیز کردیو ابلیمو و زعفرون میزنی هم داخلشو هم بیرونشو حواست باشه ک گردن مرغو نبری میزاری چن ساعت بمونه،این کارو باید اول همه قبل شروع ب پخت انجام بدی 

موادو میریزی تو شکمش میدوزی 

تابه رو ک خیلی داغ باشه روغن میریری یکمم بزار روغن داغ شه مرغو میزاری توش شعلش متوسط باشه چهر طرفشو ک سرخ کردی میزاری کنار،یه قابلمه رو توش پیاز تفت میدی گوجه رنده کن توش رب بزن ادویه بزن فلفل زیاد بزن مرغو بزار توش آب داغ بریز بیاد تا وسط مرغ حالا یکم بیشتر بعد نیم ساعت مرغو وارونه کن،باید تا پخت کامل هی جا به جاش کنی،و این وسطا هی رب انار بریز رو مرغ و اگه از مواد باقی موند بریزش تو آب مرغ