2777
2789

قشنگه اما مورو میسوزونه نکن از من میشنوی

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

موهامو رنگ کردم هر دفه شوهرم میبینه کلی دعوام میکنه ک چرا رنگ کردی من بدم میاد از این رنگ 

من مشکی دوس دارم :(((

❥🙏🏻یه صلوات واسه من و زندگیم میفرستید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دفعه بلوند نکن یه رنگ ملایم کن بعد دکلره کن

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

چون تا حالا رنگ نکردی یهو دکلره نکن ... بهتره با یه هایلایت با رنگ (بدون دکلره )  شروع کنی اگه دوست داشتی بعدا کامل رنگ کن ... برای دکلره کردن اول باید دنبال ترکیب رنگ مورد نظرت بگردی که این طول میکشه چون تنوع خیلی زیاده

کم کم برو جلو

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم