2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن یا نگرفتن

362 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم وقتتون بخیر

من نزدیک یسالو نیمه ک عقد کردم قرارمون این بود دوسال صبر کنیم بعدش بریم سر زندگی الان خانواده همسرم میگن دیگ داره دیر میشه برید سر زندگی ولی من دلم عروسی میخواد تو این شرایطم ک نمیشه عروسی گرف نمیدونم چیکار کنم صبر کنم یا برم سر زندگیم از طرفیم ی خواهرشوهر عقد کرده دارم حس میکنم بیشتر ب خاطر دخترشون میگن نمیدونم واقعا گیج شدم‌راهنماییم کنید😞

تعداد رای : 30
نظرسنجی
صبر کنم برای سال سوم عقد
10
33%
بدون عروسی برم سرزندگی
20
66%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدام بود زمان عقدم کرونا بود بی عروسی میرفتم

عقدمم بدون مراسم بود داستانشو نوشتم

https://instagram.com/asheghi_be_sabke_man?igshid=1b5dlb6p6u29e

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

روان شناس ها هم بدون عروسی رو تایید نمیکنن ناجور عقده میشه برات عروسی بری دلت‌ میگیره بزار بعد عید یکم اوضاع بهتر بشه آتلیه و لباس عروس و فرمالیته رو حتمن داسته باشه ۵۰ ۶۰ نفرم دعوت کنید

اگه‌مشکلی تدارین میتونی یه گروه فامیلی بزنی عروسی مجازی بگیری مثلا فیلم فرمالیته و چنتا عکس بزاری تو گروه و یا میتونی برای فامیل های درجه یک گیفت بفرستی دم درشون 

عزیزم به دختر اونا و نیتشون کاری نداشته باش

اگر آدمی هستی که میتونی بدون عروسی بری و هیچوقت حسرت جشن رو نمیخوری، برو به سلامتی

اما اگر نمیتونی، یکسال صبر کن و پی همه حرفها رو به تنت بمال

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ارایشگاه برو  لباس بپوش برین اتلیه عکس بگیر پول عروسیتونم میشه مرحم رویه زخمی تو این اوضاع

ولی اینو قبول دارین ک هیچ مرد و خانواده همسری قدر دون این فداکاری نیس؟ هردختری ارزوشه عروسی

روان شناس ها هم بدون عروسی رو تایید نمیکنن ناجور عقده میشه برات عروسی بری دلت‌ میگیره بزار بعد عید ی ...

عروسی مجازی خیلی ضایع یود دیگه🤐😁😆😆

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉