2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن یا نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 26 پست
عزیزم به دختر اونا و نیتشون کاری نداشته باش اگر آدمی هستی که میتونی بدون عروسی بری و هیچوقت حسرت جش ...

ن واقعا نمیتونم من ۲۳ سالمه خواهرشوهرم ۲۶ سالشه من ی سال زودتر از اون عقد کردم از همون اول حس حسادت داشت مطمئنم عروسی نگیرم برای زمان عروسی اون شب قبلش کلی گریه میکنم نامزدمم میگه حرفی میزنی پاش وایسا اگ عروسی میخوای بگو میخوام و تا چن سال صبر کن ک کرونا بره اگ عروسی نمیخوای بعدا هم دیگ درموردش حرفی نزن نگو عروسی نگرفتی برام

ن واقعا نمیتونم من ۲۳ سالمه خواهرشوهرم ۲۶ سالشه من ی سال زودتر از اون عقد کردم از همون اول حس حسادت ...

نامزدت مرد خیلی عاقلیه 👌

خوشبخت باشید💛

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.ارزوی هردختری هس اگه عروسی میخوای خانوادگی بگیر

خانوادم من و خواهر ۸ ساله و پدر مادرم هستیم ولی همسرم ۲  تا خواهر و با خودش ۲تا برادر همشونم زن و شوهر دارن و یکیشون ۱ بچه و یکی دیگشون دوتا بچه با پدر مادرش 

خانوادم من و خواهر ۸ ساله و پدر مادرم هستیم ولی همسرم ۲  تا خواهر و با خودش ۲تا برادر همشونم زن ...

خب با خاله و دایی و عمه و عمو فامیل درجه یک ی جشن کوچیک و فیلمبردار تموم شد رفت

خدایا نا امیدم نکن🙏
نامزدت مرد خیلی عاقلیه 👌 خوشبخت باشید💛

عاقله ولی دل من لباس عروس میخواد حساب کردیم ی لباس عروس و اتلیه و ارایشگاه و دسته گل میشه نزدیک ۱۰تا ۱۵ میلیون میگه بجا لباس عروس لباس اسپرت بپوشیم و عکس بندازیم🤦‍♀️

عاقله ولی دل من لباس عروس میخواد حساب کردیم ی لباس عروس و اتلیه و ارایشگاه و دسته گل میشه نزدیک ۱۰تا ...

من فقط اینو میدونم ک شب عروسی خواهرشوهرم خیلی گریه میکنم چون خیلی پز میدن😭

عاقله ولی دل من لباس عروس میخواد حساب کردیم ی لباس عروس و اتلیه و ارایشگاه و دسته گل میشه نزدیک ۱۰تا ...

از این لحاظ که گفته یه حرف بزن و پاش وایسا، گفتم عاقله

راست میگه، اگه عروسی میخوای یکسال صبور باش

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
روان شناس ها هم بدون عروسی رو تایید نمیکنن ناجور عقده میشه برات عروسی بری دلت‌ میگیره بزار بعد عید ی ...

من میخوام بگم حالا ک عروسی نگرفتید بجاش یچیزی بدید یا یکاری کنید ادم دلش ب اون خوش باشه و کینه ب دل نگیره بنظرتون اون چی باشه

ببین عزیزم بنظرم برو سر خونه زندگیت بیخیال عروسی منم عروسی نگرفتم اوایل خیلی ناراحت بودم اما الان ک فکرشو میکنم با خودم میگم چه بهتر ک نکردم بیخیال مردم مهم لباس عروس آتلیه وکلیپ هس ک میتونید انجام بدید 

بنظرتون ضایع نیس لباس عروس بپوشم برم اتلیه و ارایشگاه؟

نه خیلیا اینکارو انجام میدن، بستگی به خودت داره، من خوشم نمیاد. یکی از دوستام همینکارو میپسنده