2777
2789

شوهرم میگه خوب نیس.90تومن گرفتم سایزشم دیگه اندازه اندازه است جانداره برا دوماه دیگه .اصلا بلد نیستم برم خرید یه چیز خوب بخرم همش یه جای کارم مشکل داره😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برای سایزش ببر عوض کن چون سریع کوچیک می شه!!!   البته فکر کنم به خاطر کرونا تعویض نداشته باشه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

😅من وقتی تنها میرم خرید سرحوصله یه چیزای خوشگل و خوش جنسی میخرم اما امان از وقتیکه کسی همراهم باشه چش بازارو کور میکنم😂

سعی کن تنها خرید نری از کسی کمک بگیر

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤

همیشه قبل از اینکه بری خرید یه دور هدفت از چیزی که میخوای بخری رو مرور کن مثلا سایزش چقدر باشه چه رنگی باشه بهتره چه جنسی چه محدوده قیمتی...اینجوری سر در گم نمیشی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
همیشه قبل از اینکه بری خرید یه دور هدفت از چیزی که میخوای بخری رو مرور کن مثلا سایزش چقدر باشه چه رن ...

من همین جوری میرم تو مغازه اصلا یادم می‌ره چی می‌خوام بگیرم 😁

حالا فردا ببر بگو يك سايز بزرگتر بده

شايد داد

منم پيراهن برا پسرم خريدم، يك سايز براش خيلي بزرگ بود

مجبور شدم اون يكي سايزشو بردارم، حالا دستشو كه دراز ميكنه استيناش خيلي كوتاه و ضايعه 

همه ميگن اينا چيه ميخري اينقد كوچيك 😕