2777
2789

مادرشوهرم به شدت وابسته به خانوادش هست 

چون فقط یه پسر به دختر داره

جوری وابسته هست همش می‌خوان مانع دیدن منو همسرم بشن در رفت و آمد تلفنی حرف زدن همه چی 

فقط می‌خوان وابستگی بینمون به وجود نیاد

مادرشوهرم با سیاسته از نقطه ضعف همسرم سو استفاده می‌کنه ازم دورش کنه

اینم بگم همسرم تا حدودی مقابله می‌کنه ولی تو نقطه ضعفش میزنن به جوری نمیتونه 

هنوز تو عقد هستیم 

چکار کنم همسرم بهم وابسته بشه شدیدا

و مادرشوهرم کمتر گیر بده بهمون

همسرم آدم خوبیه پشتمه دوست داریم همو نمی‌خوام رابطمون خراب بشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

سلام عزیزم مادرشوهر منم همین‌طوره !

دقیقا با شرایط شما 

فقط فرقش اینه من عروسی کردم 

نمی‌دونم چی بگم اما الان که عروسی کردم بیشتر تو کاراش افراط می‌کنه !

اذیت هاش بیشتر شده :) 💔

واقعا درمان نداره اونا مریضن

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید صبوری کنی تا بری سر خونه رندگی خودت و سعی کن تو اون تایمی که باهمید حسابی خوش بگذرونید و از تنش دور بمانید و اصلا خودت را روی مادرش حسلس نشون نده بیشتر برو خونشون تا اسنکه تنها برین بیرون

چقدر شراطت شبیه منه و منم خییلیی حرص میخورم

خیلی بخدا

این آخری می‌خواستیم بریم رستوران کوفتمون کردن شوهرم خسته شد داشت سکته میکرد دلم نیومد چیزی بگم انقد ناراحت بود بخدا

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

سلام عزیزم مادرشوهر منم همین‌طوره !دقیقا با شرایط شما فقط فرقش اینه من عروسی کردم نمی‌دونم چی بگم ام ...

منم از همین میترسم بعد عروسی بدتر بشه

نتونستی کاری کنی یعنی 

چند وقت عروسی کردی

باید صبوری کنی تا بری سر خونه رندگی خودت و سعی کن تو اون تایمی که باهمید حسابی خوش بگذرونید و از تنش ...

صبور که هستم 

ولی قراره باهم به جا زندگی کنیم سخترس می‌کنه

آخه ما راهمون از هم دوره دوماه یبارم به زور همو میبینیم دیگ اونم پیش اونا باشیم کلا سخته 

مثلاً از صبح تا مغرب کنار اونا بودیم برای شام می‌خواستیم بریم رستوران کوفتمون کردن 

چقدر شراطت شبیه منه و منم خییلیی حرص میخورم

و من :) 

درد اینه من فکر میکردم چون نامزدم انقد وابسته ست 

اما الان که عروسی کردم بدتر شده

منم از همین میترسم بعد عروسی بدتر بشهنتونستی کاری کنی یعنی چند وقت عروسی کردی

۲ سال نامزد بودم 

نه بخدا 

الان روان خودم بهم ریخته 

یک ساله عروسی کردم روز خوش نزاشته 

همه اطرافیان من میگن مادرشوهر نداری هوو داری 

ببین از الان کنترلش کن!

شوهرت رو یعنی کنترل کن چون با مادرشوهر قرار نیست زندگی کنی که اونو هم نمیتونی تغییر بدی 

اشتباه منو نکن 

با شوهرت صحبت کن که خودش بزاره کنار 

مادرش کنترل کنه چون به دست اون حل میشه

۲ سال نامزد بودم نه بخدا الان روان خودم بهم ریخته یک ساله عروسی کردم روز خوش نزاشته همه اطرافیان من ...

دقیقا از هوو بدتره

ولی حس میکنم بیشتر خواهر شوهرم اونا پر می‌کنه 

تا دخترش میاد شروع می‌کنه گیر دادن ولی قبلش اوکیه

دقیقا از هوو بدترهولی حس میکنم بیشتر خواهر شوهرم اونا پر می‌کنه تا دخترش میاد شروع می‌کنه گیر دادن و ...

خواهر شوهرت متاهله؟

ببین از الان کنترلش کن!شوهرت رو یعنی کنترل کن چون با مادرشوهر قرار نیست زندگی کنی که اونو هم نمیتونی ...

بدبختی همین جاست قراره یه جا زندگی کنیم

آخه همسرم رو مادرش حساسه نمیتونم چیزی بگم

حالا چه حرفایی بگم کنترلی کنم که به مادرش بی احترامی نشه چون اینجوری ازم دور میشه 

اگه همسرم بهم وابسته بشه خود به خود حل میشه 

خواهر شوهرت متاهله؟

آره خیر سرم