2777
2789
عنوان

بیماری قلبی

124 بازدید | 11 پست

بچه ها من مدتهاست درد شدید قفسه سینه دارم ب حدی ک گاهی یهو نمیتونم از درد تکن بخورم،شبا ضربان قلبمو قشنگ میشنوم و دست چپم ب شدت درد میگیره،دست و پام خیلی سریع خواب میره،زود خسته میشم و و سر گیجه مدام دارم ب طرزی ک حس میکنم دارم از حال میرم،موقع راه رفتن تند و کارای سنگین سریع ب نفس نفس میفتم،اما پارسال نوار قلب اورژانسی دادم حدودا نرمال بود و دکترم هم عمومی بود گفت ک مشکلی ندارم،بنظرتون این مشکل قلبیه؟کسی بوده نوار قلبش خوب باشه اما بعد معلوم شه مشکل داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نوار و اکوم هیچ مشکلی نداشت  تست ورزشمم اوکی بود یک هفته تمام درگیر بودم  اخر با هولت ...

جدا؟من هنو اکو ندادم یکسال پیش نوار بود فقط اما الان دردام روز ب روز بیشتر میشه 

منم همینجوری هولتر چیه؟ 

ی دستگاه وصل میکنه بهت 

کوچولوعه 

حدود ۶ تا سیم داره 

با توجه به وضعیتت میگه چقد باید بمونه 

اینو ک بهت وصل کرد مثل روزای عادی باید کاراتو همونجوری بکنی منتهی این توی ۳ روز مثلا شبانه روز نبضتو ثبت میکنه و میره برا دکتر 

معلوم میکنه مشکل چیه 

نمیدونم من خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم از چیه 

منم😔من تقریبا یماهی هست اینجوری شدم قلبم درد میکنه همش سردرد دارم اینکه میگی صدای ضربان قلبتو میشنوی منم همینطور

تازه بعضی وقتا که نگا میکنم میبینیم وقتی قلبم ینی دقیقا تپش طرف چپ سینه که یکم بالا پاییم میشه با چشم میبینم😳😰نمیرم😰😥😱😭

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️
منم😔من تقریبا یماهی هست اینجوری شدم قلبم درد میکنه همش سردرد دارم اینکه میگی صدای ضربان قلبتو میشنو ...

دور از جونت عزیزم،منم همینطوره موقع استرس و حرص خوردنم بدتر میشم همی الانم ک گوشیمو با دست چپ گرفتم دارم از درد میمیرم 

دور از جونت عزیزم،منم همینطوره موقع استرس و حرص خوردنم بدتر میشم همی الانم ک گوشیمو با دست چپ گرفتم ...

من از وقتی کسی که دوسش داشتم رفته اینجوری شدم😔هیییییییی😶💔

شده از درد بخندی! (: که نبارد چشمت؟؟ من در این خنده پر غصه مهارت دارم🥺🖇️❤️