2777
2789
عنوان

جذب پسر مورد علاقه

876 بازدید | 15 پست

خانماااااا به نظرتون یه پسر جذب چی میشه؟ چطور میشه یه پسر رو عاشق کرد ؟رو در رو باهم نمیشیم فعلا به خاطر کرونا همه چیز مجازی. تورو خدا کمکم کنید هر راهی که فکر میکنید موثره ( دعا ، نذر هرچی)

براش دست نیافتنی باش... مودب متین با شخصیت شیک پوش .. ب خودت برس .. در دسترسش نباش زیاد... خودتو بیشتر دوس داشته باش... وابسته نباش... خانومانه برخورد کن.. مهربون باش... درکش کن.. قهر اینا هم نکن..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی این چیزایی که روانشناسا میگن و بقیه هم تکرار میکنن انجام نده چون من معتقدم کسی که تو رو بخواد میخواد حالا هر طور باشی اون از سیرتت خوشش اومده و دلیلی نداره تظاهر کنی به چیزی که از اول نبودی

براش دست نیافتنی باش... مودب متین با شخصیت شیک پوش .. ب خودت برس .. در دسترسش نباش زیاد... خودتو بیش ...

آخه عزیزم دیگه دانشگاه بستس و همو نمیبینیم فقط تو مجازی باهم ارتباط داریم

پر انرژی باش زیاد غر نزن سعی کن مدام انرژی مثبت باشی اصن کیه که جذب این چیزا نشه 😍

وای آره واقعا ولی مشکل اینه که دیگه نمیبینمش گیری کردم به خدا کرونا اومد گند خورد به همش

آخه عزیزم دیگه دانشگاه بستس و همو نمیبینیم فقط تو مجازی باهم ارتباط داریم

دوستین الان عزیزم؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه دوست پسرم نیست در حد پیام دادن و چند خط صحبت کردن که برام بعد از ۳ سال غنیمتیه

سعی کن از لحاظ درسی خیلی برتر باشی.. در کل خیلی مودب و متین برخورد کن... اگه ببینه دختر خوبی هستی برا خودت اررش قائلی و موفق و زرنگی بهت علاقه مند میشه

سعیمو دارم میکنم امیدوارم دلش یه قلقلکی بیاد

انشالله ک ب خواسته دلت برسی عزیزم...❤

قربونت برم مرسی همچنین

خدانکنه عزیزم ممنونم 🧡💋