2777
2789
عنوان

برو طلاق بگیر!!!!!!

325 بازدید | 38 پست

چرا بعضی از ما فورا به کسی که  از بدی های شوهرش شکایت میکنه میگیم برو طلاق بگیر!

ما هیچ وقت نمیدونیم خود اون خانوم چه رفتارایی با شوهرش کرده 

هیچ وقت داستان رو از زبون اون مرد نشنیدیم 

پس حق قضاوت نداریم !

در ضمن توی زندگی مشترک نمیتونیم همه گناه ها رو گردن یه نفر بندازیم

بهترین راهنمایی برای این افراد این هست که طرف رو مجاب کنیم پیش مشاور بره 

این بزرگترین کمک به اون فرده

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف شوهرش معتاده دست بزن داره خیانت کاره انتظار داری بهش بگیم مرد خوبیه حیفه طلاق نگیر😒

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

اره واقعا بعضی ها دوست دارن نقش قربانی رو داشته باشن ، دوستم همچین از شوهرش بد میگفت که من میگفتم اخی عزیزم جدا شو ، یه بار شاهد بحث هاشون بوذم دیدم وای بیچاره مرده ساکت مونده و اون کل خانواده مرده رو شست و گذاشت کنار

و خدايي كه در اين نزديكيست .......
از بس مردم حسودن و چشم ندارن ببینن خیلیا از قصد فکر طلاق و میندازن تو ذهن این و اون

به نظرت اینجا جای حسادته

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

يه سري اخلاقيات و خصوصيات مشاوره نميطلبه

خيانت

دست بزن

تحقير

طبق اينكه مرد سنتي ايراني اصولا خودشوهمه چي تمام ميدونه وبه مشاور اعتقاد نداره

وزندگي كه يه سري چيزارو از سر گذرونده به درد ادامه نميخوره

چون در اخر درست شدن تو كارش نيست

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

اخه مرد معتاد خیانتکار حسادت داره بخوایم بگیم طلاق هنوزم میگم طلاق

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌