2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

245 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خیلی عصبی و ناراحتم ما طبقه دوم خونه پدر شوهرم اینا هستیم اگر من مریض شم یا هر اتفاقی واسم بیفته امکاان نداره ک یکی بیاد بگه خوبی چیزی لازم داری نداری الآنم ک باردارم مادرشوهرم اینا همشون کورنا گرفتن شوهرم هر دقیقه پایینه و ب منم میگ برو پایین پیش مامانم الان سه ماهه ویار شدید دارم حالمم اصلا خوب نیست از بوی غذا فراریم سه ماهه اصلا نتونستم گوشت بخورم هیچی نمیتونم بخورم بهش میگم نرو پایین خطرناکه گوشش بدهکار نیست بااین حالم سوپ و جوشونده هم درست کردم دادم ببره الان اومده میگه پاشو واسه مامانم گوشت کباب کن من چشمم ب گوشت بخوره حالم بدمیشه منم گفتم نمیتونم ی دعوایی راه انداخته 😭😭😭😭حالا هم رفته پایین اصلا ب فکر من نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهرت دم دست من بود میدونستم چیکارش کنم😤😤

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خودش کباب کنه خب

خیلی پروو تشریف داره ب خدا سوپ درست کردم دادم پایین داخل قابلمه استیل بوده نونو بود قابلمم نمی‌دونم چی داخلش درست کرده سیاه سیاه شده ب شوهر میگم این چرا اینجوریه میگ همینجوری بود 

همیشه غر بزن بگو حالم بده.حالت تهوع دارم سرم درد میکنه غذا نمیتونم بخورم وازین حرفا تا بفهمه حالت بد ...

هیچ فایده ای ندارد خواهر توقع داره من برم نون بگیرم یا مواد غذایی منم خیلی میترسم از کورنا 

هیچ فایده ای ندارد خواهر توقع داره من برم نون بگیرم یا مواد غذایی منم خیلی میترسم از کورنا 

به حرفش گوش نده از خودشم فاصله بگیر.والا زن داداش منم آخرای بارداریش کرونا گرفت.دور از جونت کارش به آیسیو کشید بخدا ازش قطع امید کردیم.ولی خدا روشکر زودتر از موعد زایمان کرد بعد کم کم حالش خوب شد.خیلی مواظب خودت باش 

عزیزم غصه نخور فقط سعی کن نری خونشون یه سوالی داشتم من تو اقدامم واسه بارداری شما جنسیت بچتون چیه چه ...

عزیزم جنسیت رو نمی‌دونم و تاریخ دقیق اقدامم نمی‌دونم فقط ترشحات تخمک گزاریم خیلییی زیاد بود پس فک میکنم روز تخمک گزاری بوده سونو.ntگفت احتمال اینک دختر باشه بیشتره