چجوری اعتماد به نفستونو بالا بردید؟ من همش میگم تو جمع حرف نزنم یه وقت ضایع بشم چون دایره لغاتم گسترده نیست کلا بی اعتماد به نفسیم مشخصه ازوقتی ازدواج کردم خیلی خیلی بدتر شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از بس پرحرفم همیشه بعد دور همی ها اعصابم خورده که چرا اینو گفتم اونو گفتم
بهترین کارو میکنی
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
کار داشتن و تو جمع بودن حرف زدن تو جمع مهم تر ازهمه یدونه رفیق داشته باش ک اعتماد بنفس بالایی داشته باشه بعد یکی دوسال میشی کمپوت اعتماد بنفس،منم مشکل تورو داشتم
من از وقت ی ازدواج کردم روز به روز ا ومد پایین الان حتی میترسم بیرون برم یا با کسی حرف بزنم
به منم راهکار بدین
خدایا تا به کی ساکت نشینم. من این ها جمله از چشم تو بینم. همه ذرات عالم منتر تست . تمام حقه ها زیر سر تست. چرا پا توی کفش ما گذاری ؟ چرا دست از سر ما بر نداری ؟ به دست تست وسع و تنگ دستی. تو عزت بخشی و ذلت فرستی.
من خیلی کم بود حتی تو جمع نمیتونستم غذا بخورم انگار گلوم قفل میشد نمیتونستم صحبت کنم بعد ازدواجم همسرم کمکم کرد کلاسایی که عمومی هستن رفتم شنا ،ایروبیک و درسمو ادامه دادم یادمه کنفرانس به زبان انگلیسی داشتم و انقد استرس داشتم در حد مرگ صدام میلرزید یک هفته قبلش انقد پیش شوهرم تمرین کردم کنفرانسمو عالی ارائه کردم سعی کن تو جمع باش حتمااااااا از هر موضوعی کتاب بخون مخصوصا علمی ،مهارت هرچی میتونی یادبگیر تو جمع حرفی واسه گفتن داشته باشی اعتماد به نفست خود به خود میره بالا