2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین چی جوابشو بدم؟

186 بازدید | 23 پست

سلام

بچه ها من دارم می رم آموزش رانندگی از روز اولی که رفتم مربی همش میگفت خیلی ضعیفی نمیرسیم تا اخر کار کنیم باید جلسه اضافی بگیری خلاصه هر روز هزار بار اینا رو میگفت تا اینکه روز ۵ شنبه بهم گفت چرا دقت نمیکنی مگه ضد بار نگفتم حواست باشه اینجوری نمیرسیم منم دیگه کم آوردم بسکه میگفت گفتم دارم سعی خودمو میکنم نمیتونم خودم رو بکشم گفتم شما تا هر جا رسیدی آموزش بده هر چی وقت کم آوردی دیگه با خودم 

حالا رفته به مسئول آموزشگاه شکایت کرده امروز بهم گفت برو پیش مسئول آموزشگاه کارت داره گفتم من امروز عجله دارم فردا میام حالا اومدم یادم بدین چی جوابشو بدم؟

مربیتو عوض میکردی،از همون اولم به مدیر آموزشگاه شکایت میکردی که اخلاقش خوب نیست

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو وظیفه داره  وقت بزار و اموزش بده تا هرجا تونستن وظیفشون انجام بدن، ایشون دنبال پول گرفتنه

خلاصه هوچی گیری دربیار

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

مربی منم همش از روز اول میگفت باید چن جلسه کلاس اضافه اونم فقط و فقط با خودم ورداری

😏😏😏فک میکنن با خر طرفن 

برو بگو خودشون گفتن کلاس اضافه وردار اونی ک باید شکایت کنه منم نه ایشون

توام رفتی بگو مدلشونه از همون جلسه اول تاکید دارن ک باید جلسه اضافه برداشت؟! بذار بفهمه ک مربیاش دنبال پول بیشترن😬

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

اون بفکرجیب خودشه میخاد درستی یادتت نده ک پول کلاس ازاد بگیره.حرف بدی نزدی.همه ازاول بلد نبودن بگو اید بمن انرژی منفی میده ایقد تو حین اموزش حواسمو با حرفاش پرت میکنه ک نمتونم یادبگیرم مربی منو عوض کنید

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

بگو دائم به من استرس میده به من القا میکنه چیزی یاد نمیگیرم بلد نیستم همه اش دم از جلسه اضافه میزنه خب اجازه بده تا آخر. بیام کم آوردم جلسات بیشتری میام اینجوری که ایشون میگه من خودمم باورم شده چیزی یاد نمی گیرم اصلا آرامش ندارم دائم دارن بهم استرس های بدی وارد میکنن 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚