2777
2789

سلام دوستان من سیکل ای وی اف رو شروع کردم.به احتمال زیاد 10 روز دیگه تخمک کشی دارم

چیکنم که هایپر نشم؟؟واسه مثبت شدن انتقالم کاری هست انجام بدم؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ولا قبلنا که دوازده بچه میاوردن اصن همچین کلمه هایی رو میدونستن😐😂

قبلنا سن کم ازدواج میکردن و اینقد مشکلات و پارازیت و مواد شیمیایی نبود در ضمن بخدا ماسن کمک ازدواج کردیم ولی تا امدیم بجنبیم زندگیمون رو بدون پشیبان رو پا کنیم شد ۷ سال الان ک بفکر افتادیم دیره تازه باید بریم کار کنیم خرج دوا و درمان ایشالا خدا نگاهمون کنه

ایشالا خدا هرچه زودتر دامنت رو با راحتی سبز کنه خواهرم میگن باید استراحت مطلق داشته باشی بعدش حتما نشاسته بخوری هر صب و اینکه بعضیا بخاطر دارو رحمشون نازک میشه بپرس اگه اینجور بود لوبیا سبزم تا روز انتقال میخورن و اینکه بعدش دیگه نخور استرسم بداشته باش ایشالا که حله ،مشکلتون چیه؟

ایشالا خدا هرچه زودتر دامنت رو با راحتی سبز کنه خواهرم میگن باید استراحت مطلق داشته باشی بعدش حتما ن ...

ممنونم عزیزم لطف کردی.کیست شکلاتی یا همون آندومتریوز دارم شوهرمم سالمه

من هنوز انجام ندادم میشه لطفا اگه اوکی بودی ی خبر بهم بدی ؟

عزیزم دارم دارو مصرف میکنم ببینم تخمدان هام چندتا تخمک بهم میدن انشاالله شماهم دامنت سبز بشه

عزیزم دارم دارو مصرف میکنم ببینم تخمدان هام چندتا تخمک بهم میدن انشاالله شماهم دامنت سبز بشه

سعی کن رحمت رو با سیاه دانه روغنش گرم نگه داری نگران نباش ایشالا ب زودی هممون مامان میشیم