2777
2789
عنوان

وسواس گرفتم چه جوری تبشو بگیرم😭😭

135 بازدید | 21 پست

مامانم کرونا داره چون یکی دو روز تب کرد من خیلی نگرانم 

با این تب سنجای زیر بغل میگیرم سمت چپ و راست میذارم هر کدوم یه عدد نشون میده سر ظهرام تبش میشه ۳۷.۵ اینطورا این طبیعیه امروز هشتمین روزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش حس میکنم کرونا مث یه سرماخوردگی شدیده همراه با تب 😑اصلانم خطرناک نیس ایقد بزرگش کردن

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
عزیزم شوهر منم مبتلاس . دمای زیر بغلش با دیجیتالی ۳۷.۴  طبیعیه نیم درجه طب نمیشه شاید گرم نگهش ...

دما سنج منم دیجیتالی ولی نمبدونم چرا این ساعتا بالاس صبحا و شبا ۳۶.۵

خدایش حس میکنم کرونا مث یه سرماخوردگی شدیده همراه با تب 😑اصلانم خطرناک نیس ایقد بزرگش کردن

فک میکنی انقد سخته انقد درد و استرس داره خدا برا دشمن ادمم نخواد مردم و زنده شدم این چند روز

منم تازه متوجه شدم بایکی ک در ارتباط بودیم کرونا داشته الان خیلی استرس دارم ک گرفته باشم البته اون ف ...

هیچی معلوم‌نیست من با سه تا کرونایی در اتباط بودم فعلا ۱۰ روز گذشته نگرفتم ۲۴ ساعتم تو اتاق مامانمم با ماسک

چند روزه مبتلان عزیزم

۱۰ روزی میشه . حالش خوب خوب شده بود ولی سرفه میکرد رفت سیتی دیدیم ۶۰ درصد درگیره ریش از پری روز بستریش کردیم .ولی اشتباه کردیم تو بیمارستان اصلا نمیرسن اصلن!

گفتم ب دکترش بگه بیاد خونه خودم بهش برسم خوب شه 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
منم تازه متوجه شدم بایکی ک در ارتباط بودیم کرونا داشته الان خیلی استرس دارم ک گرفته باشم البته اون ف ...

شوهر من از کارگرهای زمینش گرفت . 

حس نکن طرف رو تو خواب یهو خفه میکنه اگه بزنه ب ریه . نمیتونه نفس بکشه حتی. دردی داره اون سرش ناپیدا 

۱۰ روزی میشه . حالش خوب خوب شده بود ولی سرفه میکرد رفت سیتی دیدیم ۶۰ درصد درگیره ریش از پری روز ...

جز سرفه یعنی علائم دیگه ای نداشت

سرفه هاشون چه جورب بود زیاد بود