2777
2789
عنوان

مادرم کرونا گرفته

145 بازدید | 5 پست

مادرم کرونا گرفتن.تنگی نفس دارن.کیا این طوری بودن؟بعد چند وقت بهتر شدن؟موقع فعالیت اذیت میشدن؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

باید استراحت کنه نزار کار کنه

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
باید استراحت کنه نزار کار کنه

شما مبتلا شدی خودت

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مبتلا شدی خودت

نه ولی مادربزرگ و پدربزرگ و خالم مبتلا شدن 

گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود / از هرچه زندگیست دلت سیر میشود🥀🍂🍁🏵️‏.                                                             صبر کردن با تحمل کردن خیلی فرق داره.صبر میکنی چون دوس داری، تحمل میکنی چون مجبوری
نه ولی مادربزرگ و پدربزرگ و خالم مبتلا شدن 

اونا هم تنگی نفس داشتن؟یعنی با راه رفتن حتی کوتاه تو خونه تنگی نفس بهشون دست میداد؟بعد چند وقت خوب شدن؟

اونا هم تنگی نفس داشتن؟یعنی با راه رفتن حتی کوتاه تو خونه تنگی نفس بهشون دست میداد؟بعد چند وقت خوب ش ...

14روز 

خالم اره کمر درد... حس بویایی.. سردرد.. تنگی تفس داشت به تغزیش برش چیزای مقوی گرم غذای روغن دار اصلا 

اب هویچ مایعات فراوان بده 

ان شاءالله که خوب میشه