2777
2789
عنوان

اسم نی نی در داییم!!!!😊

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 34 پست
چ مادرشوهری 😂😂 از اینا ک خیلی رک با هیچ. کس رودربایستی نداره از هیشکی هم نمیترس خیلی راحت حرفشو م ...

آره تا اومد بچه رو دید گفت چقدر سیاهه از بس دوران حاملگیت قلیون کشیدی دهنشم کج کرد جلو همه گناه داشت طفلی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم باردارم و هر اسمی که انتخاب میکنم یه سری مسخره میکنن مثلا اسم دخترو ریحانه انتخاب کردم همش میان میگن ریحان و نعنا و این چیزا و برام مهم نیست چون خیلی دوسش دارم اما اسم پسر نیکان بود که بهش گفتن پیکان کلا از نظرم افتاد 

آره میگم که بعضیا اخلاقشون اینه. من موندم سر اسم بچم چقدر حرف میخام از مادر شوهرم بشنوم... خدا بخیر ...

اسم بچتو چی انتخاب کردی گلم؟؟

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
من خودم باردارم و هر اسمی که انتخاب میکنم یه سری مسخره میکنن مثلا اسم دخترو ریحانه انتخاب کردم همش م ...

وااای چقدر بی فرهنگن مردم این چکاریه بخداا من دلم سوخت واسش اینجوری بش گفت

اینکه چیزی نیست من مادربزرگم یه نوه داره اسمش احسانه بهش میگه اسحان یه فامیلم داریم اسمش تانیاست بهش میگه تویتایکی دیوه هم داریم اسمش هماست بهش میگه خرما تازه یه داماد داریم اسمش فرهاد بهش میگه شیرین یه فامیل دیگه داریم اسمش ادریسه بهش میگه شیر برنج 😅😅😅

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

[QUOTE=162089420]اینکه چیزی نیست من مادربزرگم یه نوه داره اسمش احسانه بهش میگه اسحان یه فامیلم داریم اسمش تانیاست بهش ...[/QU

وااای خداییش عجب مادر بزرگی داریااا واسه هرکی یه اسم گذاشته😂😂😂 طفلی شیربرنج 🤣

آره تا اومد بچه رو دید گفت چقدر سیاهه از بس دوران حاملگیت قلیون کشیدی دهنشم کج کرد جلو همه گناه داشت ...

این و خوب گفت اخ ادم تو بارداری قلیون میکش 

ولی بچه طفل معصوم گناه داشت 

بابا ادم تا 20 سالوی هزار رنگ عوض میکن تا قیافهش جا بیوفته بعد این ب بچه نوزاد اینجور یگفت 

حالا سیاه باش مگ بد 😐

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
[QUOTE=162089420]اینکه چیزی نیست من مادربزرگم یه نوه داره اسمش احسانه بهش میگه اسحان یه فامیلم داریم ...

یه مغازه دارمرد بود اسمش یادم رفته ولی میدونم ق داشت بهش میگفت اقدس

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
آره میگم که بعضیا اخلاقشون اینه. من موندم سر اسم بچم چقدر حرف میخام از مادر شوهرم بشنوم... خدا بخیر ...

عزیزم تا زمانی ک دنیا اومد فندقت اسمش رو ب هیچ کس نگو منم همین کار کردم هر روز هرکی ی اسمی پیشنهاد میدا ک با اسم بچه های خودشون ست میشد منم لبخند میزند میگفتم تا ببینیم چی میشه اسمشم همون روز اول مشخص کردیم ی دختر ی پسر تو بیمارستان هم چون خصوصی بود خودشون کار شناسنامه رو انجام میدادن اونجا اسم دخترم رو گفتیم بعد هر کی اومد ملاقاتی اون موقع اسم دخترم رو گفتم تمام 

این و خوب گفت اخ ادم تو بارداری قلیون میکش  ولی بچه طفل معصوم گناه داشت  بابا ادم تا 20 ...

کلا قلیونی شدید هستش ولی تو بارداری نمی کشید مادرشوهرش فکر میکنه که میکشیده الکی میگه نمیکشم 😑

یه مغازه دارمرد بود اسمش یادم رفته ولی میدونم ق داشت بهش میگفت اقدس

😁😁😁

عزیزم تا زمانی ک دنیا اومد فندقت اسمش رو ب هیچ کس نگو منم همین کار کردم هر روز هرکی ی اسمی پیشنهاد م ...

👏👏👏👏😍

والاتازه یه برادرزاده داشت اسمش کامبیزه بهش میگه کامپیس

کامپیس😆