الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم باردارم و هر اسمی که انتخاب میکنم یه سری مسخره میکنن مثلا اسم دخترو ریحانه انتخاب کردم همش میان میگن ریحان و نعنا و این چیزا و برام مهم نیست چون خیلی دوسش دارم اما اسم پسر نیکان بود که بهش گفتن پیکان کلا از نظرم افتاد
آره تا اومد بچه رو دید گفت چقدر سیاهه از بس دوران حاملگیت قلیون کشیدی دهنشم کج کرد جلو همه گناه داشت ...
این و خوب گفت اخ ادم تو بارداری قلیون میکش
ولی بچه طفل معصوم گناه داشت
بابا ادم تا 20 سالوی هزار رنگ عوض میکن تا قیافهش جا بیوفته بعد این ب بچه نوزاد اینجور یگفت
حالا سیاه باش مگ بد 😐
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
آره میگم که بعضیا اخلاقشون اینه. من موندم سر اسم بچم چقدر حرف میخام از مادر شوهرم بشنوم... خدا بخیر ...
عزیزم تا زمانی ک دنیا اومد فندقت اسمش رو ب هیچ کس نگو منم همین کار کردم هر روز هرکی ی اسمی پیشنهاد میدا ک با اسم بچه های خودشون ست میشد منم لبخند میزند میگفتم تا ببینیم چی میشه اسمشم همون روز اول مشخص کردیم ی دختر ی پسر تو بیمارستان هم چون خصوصی بود خودشون کار شناسنامه رو انجام میدادن اونجا اسم دخترم رو گفتیم بعد هر کی اومد ملاقاتی اون موقع اسم دخترم رو گفتم تمام