2777
2789

اون انرژی که میخواین بزارین رو صرف پیشرفت خودتون کنید وقتی موفق بشین خودشونو یکی یکی منفجر میشن😂😂😂

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

👌👌👏👏👏👏

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خیلی از حرفا 

شعاره 

من خونواده شوهر ندارما 

ولی بهترین کار بنظرم بی تفاوتیه 

اونم اگ بشه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، اصلا نه تنها خانواده شوهر، همممممممه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خیلی از حرفا  شعاره  من خونواده شوهر ندارما  ولی بهترین کار بنظرم بی تفاوتیه  ...

بعضی وقتها نمیشه بی تفاوت باشی همین الان من حساااابی ازدستشون شاکی ام ولی میگم بخوام دوباره بجنگم خیلی انرژی ازم میگیره میدونی تاچندماه اعصاب خوردی و استرس..‌‌پس به جاش بااینکه خیلی عصبانیم بیشتر تلاش میکنم تابه هدفم برسم اون موقع خودشون منفجرمیشن

بعضی وقتها نمیشه بی تفاوت باشی همین الان من حساااابی ازدستشون شاکی ام ولی میگم بخوام دوباره بجنگم خی ...

منه خنگ رو بگو از هر کی اذیتم کرده تو ذهنم جنگ باهاش می‌سازم نتیجه اش هم شده پوست و اعصاب داغون   میشه بگی چه کارایی کنیم تا پیشرفت باشه چشاشون دراد

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منه خنگ رو بگو از هر کی اذیتم کرده تو ذهنم جنگ باهاش می‌سازم نتیجه اش هم شده پوست و اعصاب داغون &nb ...

من راستش دارم درس میخونم ولی بزار بهت بگم چجوری حرص میخورن 

باشوهرت خیلییییی خوب باش مثلا من شوهرم برا تولدم گوشی گرفت اونا منفجرشدن 

بعدشوهرم بااینکه خیلی مخالف بود حسابی باهاش خوب بودم اجازه داد دانشگاه برم اونا منفجرشدن 

اول و آخر باشوهرت خوب باش تا به دلت کار کنه دیگه هرزمینه که دوست داری تلاش کن تا پیشرفت کنی خودشون منفجرمیشن 

بعضی وقتها نمیشه بی تفاوت باشی همین الان من حساااابی ازدستشون شاکی ام ولی میگم بخوام دوباره بجنگم خی ...

من مشکلم تو زندگیم خانواده همسرم هستن خیلی تلاش میکنم که کنار بیام ولی نمیشه ، مثلا از ما توقع مالی دارن چطور کنار بیام ؟ خیلی دوس دارم در این مورد با یکی درددل و مشورت کنم راه درست انتخاب کنم