2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خدا خاست ورق برگشت چن روز پیش داشتیم طلاق میگرفتیم ولی الان خداروشکرخوبیم عالی نیستیم ولی خوب هسیم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

من الان دوساله منتظرم همین روزم که ورق برگرده ولی نمیدونم چرا همچنان ادامه داره😓

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

صبر کردم....گذشت تمام شد

ولی الان شرایط سختیه خیلی سخت.....منتظر معجزه خدام.....دلم میخواد زودتر تمام بشه.....همه چیز بر عکس حرفای بشه که بهم گفتن.....بر عکس واقیعت ها معجزه بشه...بگذره....روزایی خوش بیاد

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

الان.تو همین.دورانم توکل.کردم.به.خدا 

ولی قبلا یه همچین.حالتی داشتم.خییییییلی دعا و.گریه و.نذر و.نیاز.کردم.تا خدا نجاتم.داد.خدا مهربونه 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
صبر کردم....گذشت تمام شد ولی الان شرایط سختیه خیلی سخت.....منتظر معجزه خدام.....دلم میخواد زودتر تم ...

عزیزم🌻 انشالله هرچه زودتر روزای خوب برات پیش بیان. 

خودت برای پیش اومدنشون میتونی کاری کنی!؟ یا موضوعت تماما چیزی نیست که تماما دست تو‌باشه؟