2777
2789
عنوان

خدارو شکر منم مامان شدم بعد ۴سال

1547 بازدید | 41 پست

سلام خانما منم بی بی چکم پررنگ شد ولی هیچ علایمی ندارم و یکمی نگرانم چون قبلاً بارداری پوچ داشتم و علایمم همین بود در ضمن من در حالت عادی باردار نشدن با لتروزول و آمپول سینال اف و قرص استروژن و دوفاستون و کلی هم ناراحتی داشتم چون تخمدان هام بیش از حد فعال شدن با هشت تا فولی ۲۳الی۱۵باردار شدم از رحمت خدا ناامید نباشید واسه همه منتظرا آرزوی این لحظات رو دارم ان شاالله همتون یه روز مادر بشین یه مادر خوب

مبارک باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم ایشالا کوچولوتو بغل بگیری

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

وااای بسلامتی عزیزم

توروخدااااا واسه منم دعا کن 

تاحالا یبارم مثبت نشدم ببینم چ حسی داره😔😔 س ساله

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

مبارکه عزیزم بارداری راحتی داشته باشی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

ای جان نبریک میگم مامان خوشگله ..اصلا نگران نباش .من الان باردارم و کاملا بدون علائم بود بعد دوماه فهمیدم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

کارخدادو ببین این همه آدم منتظرن بی بی چک مثبت شه من وقتی دیدم مثبتع خودم دوساعت گریه کردم با شوهرمم یه هفته جنگ داشتیم اون میگفت سقط کن ولی من نکردم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰