2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فك كردم خودش افتاده حالا چرا عمل باز كردي يه روش هست دو تا سواخ ميكنن بعد فيبروم رو هول ميدن خودش مي ...

اره اون روش لاپاراسکوپیه ک دکتر گف دیگه نمیشه خیلی بزرگه چون چندتای کوچولویه دیگم داشتم شاید لاپاراسکوپی دیدش کمتر بود

اره اون روش لاپاراسکوپیه ک دکتر گف دیگه نمیشه خیلی بزرگه چون چندتای کوچولویه دیگم داشتم شاید لاپاراس ...

بچه دارین؟مگم یه ۴ سانتی دارم ساب سرازول اینترنورال قدامی فوقانی بافاصله از رحم ولی تازه برای بچه دار شدن دارم اقدام میکنم

مامان منم داره انقدر بزرگ شدن ک دکتر گفته باید رحمشو در بیاره 

نه عزیزم همیشه این گزینه نیس خیلی دکترابرااینکه خودشونو راحت کنن میگن خیلی راحت خصوصا بدونن سن بالاس و طرف دیگه بچه نمیخاد

بچه دارین؟مگم یه ۴ سانتی دارم ساب سرازول اینترنورال قدامی فوقانی بافاصله از رحم ولی تازه برای بچه دا ...

بچه ندارم۳۹سالمه از شمافکر میکنم بیرون از رحمه ک احتمالا دکترتونم اجازه بچه دار شدن داده بهتون درسته؟

نه عزیزم همیشه این گزینه نیس خیلی دکترابرااینکه خودشونو راحت کنن میگن خیلی راحت خصوصا بدونن سن بالاس ...

اره مامان من ۴۲ سالشه ۱۸ ابان نوبت عمل داره، حالا گفته ۱۲ ام بیا اگه شرایطت جور بود فقط فیبروم ها رو دربیارم. ببینم خدا چی میخاد

پسرام دنیام💖

اره مامان من ۴۲ سالشه ۱۸ ابان نوبت عمل داره، حالا گفته ۱۲ ام بیا اگه شرایطت جور بود فقط فیبروم ها رو ...

ماشالا جوونه ماد خیلی کم پیش میاد فیبروم ب رحم اسیب بزنه 

شما ب راحتیم قبول نکنین یه دکتر دیگم میرفتین چون رحم دراوردن خیلی بده عوارض خودشو داره

بچه ندارم۳۹سالمه از شمافکر میکنم بیرون از رحمه ک احتمالا دکترتونم اجازه بچه دار شدن داده بهتون درسته ...

سه روز پیش فهمیدم خودم توسونو قبل اقدام امروز بعداز ظهر تازه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه،شما قصد باردلری نداشتین؟اخه میگن قبل بارداری عمل نکنین

منم یه کوجولوشو دارم میدونی موقع زایمان طبیعی مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ هنوز نپرسیدم از دکترم

دیدم ک با سزارین در میارن بعد از زایمان باز دغدغه بزرگ شدنشو باز یه عمل دیگه

سه روز پیش فهمیدم خودم توسونو قبل اقدام امروز بعداز ظهر تازه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه،شما قصد با ...

خب پس دکتر تشخیصشو میده چون با بارداری و ماه ب ماه فیبرومم رشد میکنه 

عزیزم من مجردم