2777
2789

پسرم 15 ماهشه.شبا خیییلی بیدار میشه هر دو ساعت برای شیر خشک...هم باردارم هم شاغل دیگه خستم توان ندارم.چیکار کنم راه حلی دارید بگید..اخه خیییلی از اطرافیان میگن بچه ما تا صبح میخوابه ولی این عادت داره به شیرخشک...چیز تقویتی مد نظرتون هست بگید ممنون دعای خیرم بدرقتون 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. 

منم اين روزها رو گذروندم. به غلاوه اينكه شهر غريب بودم و غرغر خانوداه همسرم هم بود كه چرا مارو كم دعوت ميكني.

از مامان و بابام دور بودم. 

سركار هم ميرفتم.

خودتم تا ميتوني تقويت كن. هر شب شير و عسل بخور . مغز بخور ميوه بخور تا بدنت پوك نشه.

ماهي يه بار ماهيچه بخور .

شبا به بچت فرني بده كه بادام زيادي توش رنده زدي.

يا يه سوپ پر و پيمون بهش بده سير بشه بخوابه.

بچه از گرسنگي بيدار ميشه . گناه داره خواب خودشم مختل ميشه.

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت