2777
2789

من یه دختر بیست ساله هستم که خداروشکرتا حالا تو زندگیم کم و کاستی نداشتم و همیشه خیلی اهل درس بودم و مهمونی و اینا نمی‌رفتم ‌.من به شدت آدم درون گرایی هستم تا حدی که مثل همه از کرونا و قرنطینه خسته نشدم چون تو  زندگیم همیشه خیلی اهل گشت و گذار نبودم .اما الان مشکل زندگیم اینه که هیچیییی خوشحالم نمیکنه یعنی اینقدر کمال گرا  و ایده آل گرا هستم و البته متاسفانه حرف مردمم خیلی برام مهمه .الان نتیجه دانشگاه ها اومد ولی نمیتونم خوشحال باشم .چون تا حدی اون دانشگاهی که میخواستم قبول نشدم .و واقعااااا هیچیییی منو خوشحال نمیکنه .چیکار کنم از زندگیم لذت ببرم و خوشحال باشم و بی خیال دنیا .؟

ببین کمال گرایی تا ی حدی خوبه،اما اگ زیاد بشه یهو بهت اسیب میزنه، درون گرایی شدید هم همینطور،کسی ک درون گراس احتمال افسردگی گرفتنش و منزوی بودنش بیشتره

فکرنکنید اگر منزوی هستید بگید خب من درون گرام و مشکلی نداره،البته فکرکنم شما این مورد رو ندارین اما برای بعدا میگم اگ مواجه شدی باهاش

کارهایی ک دوست داری بکن، فیلم ببین،کتاب بخون، ی چیز جدید یاد بگیر

دهن بین نباش، مردم همیشه حرف برای گفتن دارن و همین حرفا از زندگی عقبت میندازه

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کمال گرایی تا ی حدی خوبه،اما اگ زیاد بشه یهو بهت اسیب میزنه، درون گرایی شدید هم همینطور،کسی ک د ...

مشکلم اینکه چون به اون هدف دانشگاهی که میخواستم نرسیدم و همیشه براش تلاش کردم نرسیدم دیگه هیچی حوصلشو ندارم .نه کتاب نه فیلم نه نقاشی .

مشکلم اینکه چون به اون هدف دانشگاهی که میخواستم نرسیدم و همیشه براش تلاش کردم نرسیدم دیگه هیچی حوصلش ...

قرار نیس همه چی عین اون چیزی ک می خوای بشه

منم 20 سالمه همسن توام، ترم5 روانشناسی ام اینارو بهت گفتم ک بدونی منم همسن خودتم و میفهمم ی چیزایی رو

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈