2777
2789
عجب کارای خداس!! 

تازگیا رفتم سونو بهم گفت تنبلی تخمدان داری و کیست.

با ای یو دی جلوگیری میکنم.اما میدونم که اگر دستگاهمو بردارم زودی حامله میشم. 

خدا بخواد همه چی اتفاق می افته. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
پريود نامنظم آزمايش خون و سونوگرافي نشون داد  جالبه دوازده سيكل فوليكول هم نداشتم 🤣🤣🤣 سونو ...

واقعنم تاوقتی ک خدانخواد هیچی نمیشه خدارو هزاران مرتبه شکر😍خیلی برات خوشحالم برامنم دعا کن ک دیگه بیشتر از این بی بی چک منفی نبینم خسته شدم دیگه😭

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعنم تاوقتی ک خدانخواد هیچی نمیشه خدارو هزاران مرتبه شکر😍خیلی برات خوشحالم برامنم دعا کن ک دیگه ب ...

من انقدر به خاطر حرف دكترم و سونو نا اميد بودم كه ديگه بيبي چك نميزدم 

وقتي مثبت شد فكر ميكردم اشتباه شده

خوب بود. تا چهارماه اول بشدت لاغر شدم چون نمیتونستم چیزی بخورم. اما بعدا وزن گرفتم. اما درد و اینا ن ...

خداروشکر..خدا کنه منم حامله بشم و حاملگی راحتی داشته باشم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
مبارکه ...واسه منم دعاکن ۵ساله اقدامم

عزیزم منم ۵ساله اقدام بودم سال پیش سقط داشتم .تنبلی داشتم شوهرمم کم تحرکی اسپرم خداروشکر صبح  بی بی چکم مثبت شد  ناامید نباش توکل برخدا ایشاا... خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 

من انقدر به خاطر حرف دكترم و سونو نا اميد بودم كه ديگه بيبي چك نميزدم  وقتي مثبت شد فكر ميكردم ...

اره ادم وقتی ک کلا ناامیدی برعکس میشه.همینکه بیخیال باشی و مطمئن باشی ک نیستی خیلی بهتره و زودتر میشه نه اینکه مثل من هرماه منتظروامیدوارباشی تا بی بی چک بزنی 😞

اره ادم وقتی ک کلا ناامیدی برعکس میشه.همینکه بیخیال باشی و مطمئن باشی ک نیستی خیلی بهتره و زودتر میش ...

من انقدر توهم بارداري ميزدم ماه قبل ماما صارم بهم گفت هي به خودت بگو من باردار نميشم من باردار نميشم كمتر بهش فكر كني

وقتي ديگه بهش فكر نكردم شد

حتي حاضر نبودم بيبي بزنم ميگفتم عمرا مثبت باشه

عزیزم منم ۵ساله اقدام بودم سال پیش سقط داشتم .تنبلی داشتم شوهرمم کم تحرکی اسپرم خداروشکر صبح  ب ...

مبارکت باشه عزیزم انشاالله بسلامتی این دوران را پشت سربذاری و به موقع هم زایمان کنی و بچتم صحیح و سالم بغل کنی ...

من انقدر توهم بارداري ميزدم ماه قبل ماما صارم بهم گفت هي به خودت بگو من باردار نميشم من باردار نميشم ...

اره واقعا اینکه به خودت بگی من باردار نیستم خیلی زودتر به نتیجه میرسی ولی من اصن نمیتونم ینی اگه بتونمم شوهرم انقد ک امیدواره نمیزاره من بهش فک نکنم😞