بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الحمدالله ان شالله زیر سایخ امام زمان عج و بابا و مامانش بزرگ بشه من پریودم کلا نامنظمه تمام مته رو لکه بینی دارم جرات نمیکنم برم دکتر اعصابم خراب شده الان دو ماه هستس پرری نشدم همش لکه بینی دارم زعفرون خوردم بدتر شپ لکه شد به لخته خون
پريود نامنظم آزمايش خون و سونوگرافي نشون داد جالبه دوازده سيكل فوليكول هم نداشتم 🤣🤣🤣 سونو ...
چه خوب امیدوار شدم منم دارم پیاده روی میرم هرروز. خدا کنه منم نتیجه بگیرم البته لتروزل هم میخورم این ماه موقع تخمک گذاری خیلی درد داشتم خدا کنه منم باردار بشم.
سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب اقایی . مشاوره هاش عالیه. تازه تفسیر سونوگرافی هم رایگان انجام میده . در زمینه های مخلتفی میتونی ازش مشاوره بگیری از جمله مامو گرافی و نمونه برداری و... همچنین یه مقاله خیلی خوبی در زمینه انتقال کرونا از مادر به جنین داره و میتونی مشکلات دیگه ای که داری رو برطرف کنی .حتما به سایتش یه سری بزن