2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا اینکه به خودت بگی من باردار نیستم خیلی زودتر به نتیجه میرسی ولی من اصن نمیتونم ینی اگه بتو ...

بهش بگو بيا از اين دوران لذت ببريم خيلي خوبه كه جلوگيري نميكنيم و راحتيم

اونم استرس نگيره خيلي بهتره

بهش بگو بيا از اين دوران لذت ببريم خيلي خوبه كه جلوگيري نميكنيم و راحتيم اونم استرس نگيره خيلي بهتر ...

اینقد ک ازاول زندگیمون فکر و ذکر و خواستمون شده بچه...الان دیگه جای نمونده واس این حرفا😞اگرم بخوایم هم دور اطرافیان نمیزارن.

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍
ببخشید اضافه مزن داشتی؟؟؟ چقد لاغر کزدی؟؟

به اين چيزا نيست من كلا فوليكول بالاي چهار ميل نداشتم ولي شد مردم با ٢٠ هم نميشن

فقط خدا بخواد ميشه نخواد نميشه

سعي كن همه چي بخوري ولي كمتر بخوري

چيزي رو حذف نكن

دويدن عاليه

يا پياده روي تند

لاغر نميكنه ولي بارور ميكنه 🤣

تازه مثبت شده چهار هفته 

الحمدالله ان شالله زیر سایخ امام زمان عج و بابا و مامانش بزرگ بشه من پریودم کلا نامنظمه تمام مته رو لکه بینی دارم جرات نمیکنم برم دکتر اعصابم خراب شده الان دو ماه هستس پرری نشدم همش لکه بینی دارم زعفرون خوردم بدتر شپ لکه شد به لخته خون 

پريود نامنظم آزمايش خون و سونوگرافي نشون داد  جالبه دوازده سيكل فوليكول هم نداشتم 🤣🤣🤣 سونو ...

چه خوب امیدوار شدم منم دارم پیاده روی میرم هرروز. خدا کنه منم نتیجه بگیرم البته لتروزل هم میخورم این ماه موقع تخمک گذاری خیلی درد داشتم خدا کنه منم باردار بشم. 

فقط با ورزش موفق شدم دكترم يك نايلن پر دارو داد اصلا نخوردم گفت عمرا بدون دارو حامله بشي ولي من ه ...

بهتون تبریک میگم الهی شکرنتیجه گرفتید

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب اقایی . مشاوره هاش عالیه. تازه تفسیر سونوگرافی هم رایگان انجام میده . در زمینه های مخلتفی میتونی ازش مشاوره بگیری  از جمله مامو گرافی  و نمونه برداری و... همچنین یه مقاله خیلی خوبی در زمینه انتقال کرونا از مادر به جنین  داره و میتونی مشکلات دیگه ای که داری رو برطرف کنی .حتما به سایتش یه سری بزن