2777
2789
عنوان

هوشبری که سر کار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست
من ارشد نگرفتم. ارشد اتاق عملم بگیرین همیشه تو جذب و استخدامی اولویت با لیسانس رشته خودشونه. همین لی ...

از لحاظ حقوقی که یکسان هستن این دو شغل    هوشبر و تکنسین اتاق عمل رو میگم 

نخواستید ارشد بخونید یا وقت نداشتید ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
از لحاظ حقوقی که یکسان هستن این دو شغل    هوشبر و تکنسین اتاق عمل رو میگم  نخواستید ...

اره حقوق یکیه. ب نظرم زیاد تفاوتی نداشت ارشد خوندن با نخوندن. ای سی یو بخونی میری ای سی یو کار میکنی نخونی هم اتاق عنل هستی.این ک بتونی هیئت علمی شی هم ک شانست کمه.و این ک بعد ارشد هی باید این شاخه اون شاخه بخونی ک من دوس ندارم اصلا. ارشد اموزشی هم ک تازه سال اوله اومده و کلا از اولشم خیلی ار متخصصا مخالفش بودن مث سالهای قبل ک چند دوره اومد و جلوش رو گرفتن باز مشخص نیس دقیق چ اینده ای داره.و قراره همیشگی باشه یا دوباره لغوش میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حقوق یکیه. ب نظرم زیاد تفاوتی نداشت ارشد خوندن با نخوندن. ای سی یو بخونی میری ای سی یو کار میکنی ...

دست شما درد نکنه     پس احتمال هست تا چهار سال دیگه ارشد همین رشته هم باشه   

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
این مملکت هیچیش مشخص نیس این ک ارشده. انشالله ک همیشگیه

دقیقا     مرسی از وقتی ک قرار دادید     راجب درس خوندنشم اگه پیشنهادی  توصیه ای چیزی داشته باشید ک بهم بگید ممنون میشم 

مثلا کدوم درس مهم تره کدومش دشواره تره و اینا 

دقیقا     مرسی از وقتی ک قرار دادید     راجب درس خوندنشم اگه پیشنهادی  توصی ...

درسا ک بعدا دوره دانشجویی کامل مشخصه برین دانشگاه خودتون متوجه میشین خبلی چیزا دستتون میاد

این مملکت هیچیش مشخص نیس این ک ارشده. انشالله ک همیشگیه

سلام ببخشید دوباره مزاحم شدم 

میخواستم بدونم ارشد هوشبری که عنوان اموزش هوشبری داره    بعدش تو دانشگاه کلاس میگیره ؟

یعنی این شانس وجود داره که من ارشد بگیرم بتونم استاد دانشگاه بشم ؟