2777
2789
عنوان

هوشبری که سر کار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 37 پست

شیفتاش هم ک هر کدوم از جاهایی ک باشین خب از اول ماه برا ی ماه بهتون شیفت میدن دیگه.ی وقتایی صبح ی وقت عصر ی وقت شب یا لانگ. جز امبولانس و 115ک اون معمولا 24ساعت شیفته 48ساعت دیگه آف.خیلی کم شاید کشیکای تک مثل صبح و عصر یا لانگ داشته باشه

بستگی ب جنسیت داره. اگر پسر باشین ممکنه بیفتین اورژانس.یعنی تو امبولانس کار میکنین میرین محل حوادث. ...

من دختر هستم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال زیاد تو همون اتاق عمل بیمارستان میفتین

دستت شما درد نکنه ممنون               در کل شما اگه به عقب برمیگشتید همینو انتخاب میکردید ؟    

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خواهش میکنم. بله حتما انتخاب میکردم

خداروشکر  

من. دولتی فک کنم چهار وخورده ای باشه بدون پرکیس و..

سلام مجدد    ببخشید شما در طول روز چند ساعت تو بیمارستان هستید ؟  

کارتون دقیقا چیه؟     ایا تمییز کردن دستگاه ها و... بیهوشی   نیز کار هوشبر میباشد؟ 

برای ادامه تحصیل دادن باید یه رشته ی دیگه رو خوند    به نظرتون کدوم بهتره ؟

من از یک هوشبر شنیدم که  ایسیو بخونید      به خوبی متوجه نشدم    واسه همین مزاحم شما شدم

بدیش استرس زیادشه. سختی کار تو اتاق عمله. ساعتای زیاد سرپا ایستادنه.و این ک میشه تو ای سی یو و اتاق ...

ببخشید     گفتید بریا ارشد اموزش هوشبری رو اوردن   در ایرانم هست ؟   

سلام مجدد    ببخشید شما در طول روز چند ساعت تو بیمارستان هستید ؟   کارتون دقیقا چیه؟ ...

کارمون ک مشخصه کمک ب پزشک بیهوشی برا خوابوندن مریض موندن حین عمل بالا سر مریض و مانیتور کردن و دارو دادن و... بعدم ب هوش اوردن و ریکاوری مریض. تایم رو هم گفتم هر جا ی جوره.ی سری کلینیکا میری از صبح تا وقتی ک مریض هس حالا ممکنه تا دو شبم طول بکشه. ی جاهایی شیفت داره صبح و ظهر و عصر و لانگ و شب. اکثر جاها ی روز تو هفته واشینگ دارن ک باید دستگاهایی ک مربوط ب خودته رو هم تمیز کنی.ارشد اموزش بیهوشی هم امسال با ظرفیت پونزده نفر اوردن. فعلا تازه اومده و زیاد نمیشه از بازار کارش گف.ای سی یو هم بستگی ب علاقه داره اکثرا دوس ندارن و اتاق عمل رو ترجیح میدن هر کس بر اساس علاقش باید تصمیم بگیره

ببخشید     گفتید بریا ارشد اموزش هوشبری رو اوردن   در ایرانم هست ؟  

اصلا تو خارج رشته ای ب اسم هوشبری نیس. اول پرستاری میخونن بعد میرن بیهوشی این مدلی یهویی بیهوشی خوندن فقط تو ایرانه فک کنم. اونجا نرس انستزیا دارن نه مستقیم انستزیا

کارمون ک مشخصه کمک ب پزشک بیهوشی برا خوابوندن مریض موندن حین عمل بالا سر مریض و مانیتور کردن و دارو ...

عزیزم   شرمنده تم که خیلی وقتتو میگیرم      من تعهدی قبول شدم     12 سال باید تو یه شهرستان خدمت کنم  

حقوق من تعهدی با دیگران که مدرکشون ازاده فرق میکنه ؟    پایه حقوقی و اینا ک گفتید یکسان هست    

من نمیتونم وقتی تعهدی هستم تو یه بیمارستان دیگه همزمان کار کنم درسته ؟

اصلا تو خارج رشته ای ب اسم هوشبری نیس. اول پرستاری میخونن بعد میرن بیهوشی این مدلی یهویی بیهوشی خوند ...

دست شما درد نکنه

عزیزم   شرمنده تم که خیلی وقتتو میگیرم      من تعهدی قبول شدم     12 س ...

فک نکنم حقوق فرق کنه. هم زمان جای دیگه هم بستگی ب سرپرستار داره بعضیا بفهمن انقد شیفت میدن بهت ک نتونی یعنی اکثرا اینجوریه. بعضیا هم کاری ندارن. حالا نمیدونم اون تعهدی ک شما داری چجوریه و تعهد داری ک جای دیگه اصلا نری یا نه.

فک نکنم حقوق فرق کنه. هم زمان جای دیگه هم بستگی ب سرپرستار داره بعضیا بفهمن انقد شیفت میدن بهت ک نتو ...

شما بعد کارشناسی    ادامه تحصیل دادید ؟ براتون سخت نبود  ؟ چی خوندید برای ارشد ؟

اتاق عمل ارشد داره       یعنی من  اتاق عمل بخوم  از اول بهتره ؟    

شما بعد کارشناسی    ادامه تحصیل دادید ؟ براتون سخت نبود  ؟ چی خوندید برای ارشد ؟ اتا ...

من ارشد نگرفتم. ارشد اتاق عملم بگیرین همیشه تو جذب و استخدامی اولویت با لیسانس رشته خودشونه. همین لیسانس رو شروع کن ب نظرم برا بقیش باید شرایط رو دید سال با سال اوضاع فرق میکنه و تپم وقتی تو بالین میره بیشتر همه چی دستش میاد