رتبه دختر خواهرم امسال ۶۷۰۰شده.بعد سراسری قبول نشده .ولی میگه که آزاد تهران هوشبری قبول شده.راست میگه؟
با این رتبه میتونه که قبول شده باشه؟
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
فیزیوتراپی رتبه خیلی خوب میخواد در حد دو هزار و اینا هوشبری با رتبه بالاتر هم قبول میک ...
چه بر عکس به نظرم هوش برای که خیلی رشته مهمتریه
خواهش میکنم یکم راجب رشته تون برام حرف بزنید سختی کارش چطوره ...
بستگی ب محل کارش داره بیمارستان باشه یا کلینیک شهر بزرگ باشه یا کوچیک.معمولا بیمارستانا شیفت دارن ی سری کلینیکام هستن اونام شیفتی هستن بعضی کلینیکام هستن ک شیفت خاصی ندارن میری هر وقت عملا تموم شد میتونی اف شی.بعضی جاها لانگ افه.یعنی ی روز صبح تا غروب میری فرداش آفی. اگر پسر باشی میتونی اورژانس 115کار کنی شیفتاش 24ساعت شبفته، 48ساعت اف ک تایم اف میتونی بیمارستانا یا کلینیکا درخاست کار بدی. حقوقا هم خیلی متفاوتن ی جاهایی پر کیس پول میدن خوبه ی جاها هم نه. دولتیا شیفتاش تو شهر ما ک شماله راحت تره.
بستگی ب محل کارش داره بیمارستان باشه یا کلینیک شهر بزرگ باشه یا کوچیک.معمولا بیمارستانا شیفت دارن ی ...
من 12 سال باید کار کنم چون دارای تعهد خدمت هستم تو این رشته یعنی من میوفتم تو بیمارستان ها درسته ؟ شهرستان بزرگی هم نیست محل خدمتم دزفول میوفته الان به نظرتون چی میشه ؟ شیفت و و حقوق و ایناش برای من
من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
بدیش استرس زیادشه. سختی کار تو اتاق عمله. ساعتای زیاد سرپا ایستادنه.و این ک میشه تو ای سی یو و اتاق عمل کار کرد و بازار کارش نسبت ب پرستاری کمتره ولی خب سختی همراه مریض و غر شنیدن اونا رو نداره. استخدام بشی ک خیلی خوبه. ارشد اموزش هوشبری رو هم اوردن ولی دکترا نداره باید شاخه های دیگ خوند. در کل بستگی ب علاقه و استعداد و توانایی خودت داره اگه علاقه نداشته باشی اتاق عمل برات میشه جهنم ولی اگه کار بالین دوست داشته باشی خوبه
من 12 سال باید کار کنم چون دارای تعهد خدمت هستم تو این رشته یعنی من میوفتم تو بیمارستا ...
بستگی ب جنسیت داره. اگر پسر باشین ممکنه بیفتین اورژانس.یعنی تو امبولانس کار میکنین میرین محل حوادث. ممکنه هم ک همون اتاق عمل کار کنین.البته ی عده هم تو بخش اورژانس بیمارستان میفتن.معمولا از این سه حالت خارج نیس.وقتی هم ک تعهد خدمت دارین خب هر جا ک مشغول شین همونجا هستین دیک حقوق بیمارستان دولتی ک الان فک کنم چهار وخورده ای رو دارین.به علاوه اضافه کار و پرکیس ک اونم بستگی ب بیمارستانا داره ی بیمارستانی شاید یک و خورده ای بده ی بیمارستان سیصد چهار صد.البته همیشه تاخیر پرداخت دارن.درکل شرایط بدی رو نخواهید داشت