2777
2789

شادمهرررررر👑💥

مهرادجم

امیرعباس گلااااب😭❤❤❤

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلطان تتلو😻 همایون شجریان عزیز😻😍❤ سوگند😻 باران😻🍭

عه سلاااااااامممم چطووووری؟.😻😻😻😻😻😻😹😹😹😹

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹
عه سلاااااااامممم چطووووری؟.😻😻😻😻😻😻😹😹😹😹

خوبم اجی جوننننممم😻😻تو چطوری؟ 😻😻😻😻😻❤❤❤

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
خوبم اجی جوننننممم😻😻تو چطوری؟ 😻😻😻😻😻❤❤❤

مرسیییییییییییی عززززززیزززززم😻❤😻❤😻❤😻

خیلیییییییییییی اون تاپیک همون بازیه خوش گذشتتتتتت 😻😻😻😻😻😻😻😻😻

مرسیییییییییییی عززززززیزززززم😻❤😻❤😻❤😻 خیلیییییییییییی اون تاپیک همون بازیه خوش گذشتتتتتت 😻😻😻 ...

گلمی😻😻😻❤❤❤بگو چه تاپیکایی دوست داری اگه خواستی تگت کنم😻😻😻🥰🥰🥰❤❤❤

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
آهنگهای به زبون کردی  دوست دارم اما نمیدونم چی میگن حالیم نمیشه ولی عاشق زبونشونمممممم   ...

متاسفانه برعکس من....من تو خواننده کردیا فقط همایون شجریان دوست داشتم اما بجز اون بیشتر آهنگ انگلیسی و کره ای دوس دارم ک گروه موسقی مورد علاقه کره ایمم بلک پینگ و بی تی اس هستن

گلمی😻😻😻❤❤❤بگو چه تاپیکایی دوست داری اگه خواستی تگت کنم😻😻😻🥰🥰🥰❤❤❤

وااااااااااااییییی مرسیییییییییییی عززززززیزززززم توی تاپیک های بازی خیلیییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی زیااااااااااد ممممممممنووووووووننمممممممم 😻😻😻😻😻😻😻😻♥🍒♥🍒♥🍒♥🍒♥🍒