2777
2789
عنوان

قبول نشدم. بازم بمونم پشت کنکور یا بیخیال شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاملا به روحیه خودت مربوطه.

دختر عمه من وقتی بچه هاش مثل شما بزرگ شدن درسش رو ادامه داد و معلم شد.

به همکاراش میگفت شما بچه هاتون رو کوچیکی تنها گذاشتین و الان که بچه ها دانشگاه رفتن خودتون تنها شدین.

اما من کودکی بچه هام کنارشون بودم.الانم که بزرگ شدن من تنها خونه نمیمونم و سر کار میرم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
این کاملا به روحیه خودت مربوطه. دختر عمه من وقتی بچه هاش مثل شما بزرگ شدن درسش رو ادامه داد و معلم ...

معلم چی؟ دانشگاه فرهنگیان که شرایط سنی داره

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بنظرم برو یه هنر یاد بگیر اونو ادامه بده

یا اگ فروشندگی علاقه داری همونو برو

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
شرایطم را خوندی؟

بله خب فقط بچه هات اگه مدرسه نمیرن باید خودت یا شوهرت باهاشون کار کنی.مثلا صبح ها را بزار برای بچه هات عصرها درس بخون 

کاش بچه منم دبستانی بود تا میخوندم یا پرستاری قبول بشم یا روانشناسی که بتونم  آزمون بدم معلم بشم  از شغل فعلیم خوشم نمیاد 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷