2789

نظرتون چیه بفروشم خونه بگیریم باهاش خونه نداریم البته یکمم شوهرم بزاره روش 

به مامانم چی بگم دعوا میکنه اگه گفتم میخام بفروسم😕

لطفا بگید چیگار کنم بفروشم حالایا نع یا بزارم واسه بعد از انتخاباتشون

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کدوم شهر ؟چقدر مگه طلا داری؟

جنوبم 

طلا دارم و یکمم شوهرم بزاره روش

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عقدی ؟ یا عروسی کردی

عقدم 

بنظرتون چجور به شوهرم بگم خونه بنام من باشه 

در مورد انتخابات نمیدونم

ولی کار درست اینه که بفروشی

و اینکه هیچوقت نه‌تنها به مادرت بلکه به همه ی اطرافیان این اجازه رو نده که تو امور شخصی شما و همسرت دخالت کنن

من خودم حدود ۱۵۰ گرم طلا فروختم و مادرمم هیچی نگفت 

چون دلیلی نداره بگه زندگی ماست 

اگر بهت خونه میدن صد در صد بفروش اما به نام خودت بزن به اندازه پولت نزنی پشیمون میشی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
عقدم  بنظرتون چجور به شوهرم بگم خونه بنام من باشه

میخواد بخره ؟ اگه برای خریده بفروش اگه اجاره هست نه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
بفروش خونه بهتر از طلاس از شوهرت قول بگیر بعدا واست بخره .بعد انتخابات شاید بالاتر بره

جدی😕