2777
2789
عنوان

كرونايي ها

67 بازدید | 13 پست

من حس سرماخوردگي داشتم با علائم گلو درد و يه شبم لرز داشتم

الان ازمايش خون دادم گفتن مشكوكي

گفتم حالا دارم يا ن

گفت معلوم نيست !!!!

حالا از كجا بدونم دارم يا ن واااا!!!

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر چی گفت

من که رفتم تنگی نفس داشتم مستقیم فرستاد اسکن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

آزمایش خطا داره

من دو روز اول تب و لرز داشتم با کمردرد و درد بین دو کتف

امروز روز پنجمه بویاییمو از دست دادم

گلومم روز اول التهاب داشت لیموعسل خوردم خوب شد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
میشه برام گزارش بزنید تو رو خدا❤🙏❤ https://www.ninisite.com/discussion/topic/5308480/طراحی-حوض? ...

تعطیل شده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من اینجور بودم دکتر گفت وارد طیف کرونا شدی ولی آزمایشام منفی بود  چند وقت بعدم حس بویایی چشایی ...

ازمايش خون من مثبته گفت مشكوكي ممكنه داشته باشي ممكنه نداشته باشي

ب نظرم حالا ک. مشکوکی جایی نرو ک خدایی نکرده ناقل نباشی ب کسی دیگه بدی

نه تو اتاقم حبسم الكلم دستمه ب هرجا دستم بخوره ميزنم 

دکتر چی گفت من که رفتم تنگی نفس داشتم مستقیم فرستاد اسکن

نه تنگي نفس نه سرفه.

گلو درد و ي شبم لرز كردم

البته صبح امپول زدم الان گلوم درد نبست ديگ يني سرما خوردگيه؟

آزمایش خطا داره من دو روز اول تب و لرز داشتم با کمردرد و درد بین دو کتف امروز روز پنجمه بویاییمو ا ...

من فقط ديشب لرز داشتم. اينم بگم كولر روشن بود. بويايي چشاييم اوكي سرفم ندارم گلو درد داشتم صبح امپول زدم الان درد نيست زياد

نه تنگي نفس نه سرفه. گلو درد و ي شبم لرز كردم البته صبح امپول زدم الان گلوم درد نبست ديگ يني سرما ...

من اوایل اینطوری بود گلم 

ان شاالله سرماخوردگی باشه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖