2777
2789
عنوان

حنابندون تو این وضع

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خداحیوووناهم شرف دارن به اینجورنافهم هاکه حالاجون خودشون به درک یکی میخادبگه عوضیاباجون هزارا ...

به خدا همین جا یه نفر برگشته به من‌میگه ما همه جا میریم همه مون هم گرفتیم، تو میترسی بشین خونه ت نگیری ،از افسردگی میمیری ،آدم میمونه جواب همچین آدم بی فرهنگی و چی باید بده ،دیگه نمیگه تا این بیشعورا هستن ،ما ها به جای یک سال چهار سال باید بشینیم خونه تا تموم شه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
😂😂😂😂😂 یکی دیگ عروسی میگیره ب ما چ ربطی داره واقعا؟ کاش انقد ک سرمون تو زندگیه بقیس تو زندگی خ ...

🙄🙄🙄🙄

انگار توام از اون دسته ایی ک کرونا رو باور ندارن 

میدونی چقدر آدم بعداز این جشن کرونا میگیره مردم بی گناه ک تو عروسی نبودنچرا باید مبتلا شن 

کادر درمان چ گناهی کردن

کرونا نبود ۷شبانه روز عروسی بگیرن ب کسی ربطی نداره ولی الان همه در قبال سلامتی همدیگه مسئولیم 

یکم فکر کن بعد نظر بده 

کاربری قبلیم ترکیده 😶
به خدا همین جا یه نفر برگشته به من‌میگه ما همه جا میریم همه مون هم گرفتیم، تو میترسی بشین خونه ت نگی ...

آی گفتی بامنم سراین موضوع خیلیادرگیرشدن میدونی اینا🐂اومدن🐂هم تشریف میبرن ارزش نداره درگیرنشو.یکی میخادبگه افسردگی گرفتن بهترازاینه که طوری بمیری که کسی دورجنازتم نتونه باشه.تاایناهستن کرونانمیره خدالعنتشون کنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

زنگ بزن ۱۹۰  میان  متفرقشون میکنن

تو شهر ما گفتن مهمونی  شلوغ یا مجالس جشن یا ترحیم دیدید  به ۱۹۰ خبر بدید تا باهاشون برخورد بشه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
🙄🙄🙄🙄 انگار توام از اون دسته ایی ک کرونا رو باور ندارن  میدونی چقدر آدم بعداز این جشن کرون ...

اونایی ک میرن عروسی بی گناه نیستن کسی ک خودش سلامتیشو نمیخواد ما باید تو سرمون بزنیم واسه سلامتیش؟

🙄🙄🙄🙄 انگار توام از اون دسته ایی ک کرونا رو باور ندارن  میدونی چقدر آدم بعداز این جشن کرون ...

همه مسئول هستن ممکنه اونا باعث ابتلا خودمون هم بشن پس باید بهشون تذکر داد

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
حالا چرا خاک بر سرشون بیچاره ها گناه دارن.... 😑😑😑 شاید از خودشون باشن و بدونن ک ناقل نیستن...

از کجا معلوم ناقل نیستن همین مایی م داریم چت میکنیم از ۱۴روز دیگه مون خبر نداریم

خانوم همسایه کارمند بیمه اس

شوهرشم کارمند غذادارو

چطور میشه ناقل نبود وقتی بااین وضع میرن سرکار 

کاربری قبلیم ترکیده 😶