2777
2789
عنوان

حنابندون تو این وضع

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 66 پست

احمقن دیگ وقتی حالیشون نیس

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم ازخنده قربون دهنت گوسفندکه خوبه اینازگاوم بدترن😅😅واقعاادم اینقدرنافهم😒

به خدا آدم از گوسفند و گاو شرم‌میکنه اینا رو نسبت میده بهشون،اینا خیلی بدترن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
فک میکنن کرونا دروغه بابا مگه واجبه خب بدون جنش برن سر زندگیشون  

واقعا خودشونم گفته بودن که نه بابا کرونا وجود نداره دروغه

فردای عروسی هم گفته بودن دیدین هیچکی نمرد 

انگار که قرار بوده یه روزه بمیرن😐

واقعا خودشونم گفته بودن که نه بابا کرونا وجود نداره دروغه فردای عروسی هم گفته بودن دیدین هیچکی نمرد ...

ما ی آشنا داریم ماسک نمیزنه میگه کرونا الکیه اینا سیاست دولته😂😂

کاربری قبلیم ترکیده 😶
به خدا آدم از گوسفند و گاو شرم‌میکنه اینا رو نسبت میده بهشون،اینا خیلی بدترن

اره به خداحیوووناهم شرف دارن به اینجورنافهم هاکه حالاجون خودشون به درک یکی میخادبگه عوضیاباجون هزاران مردم دارین بازی میکنین الهی خوشیشون ازبینیشون بیادکه حتماهم میاد.اخه مملکت روبلابرداشته موقع رقص وعروسی گرفتنه تواین اوضاع😒

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دلم برای خودم میسوزه که هرجا دعوت شدم نرفتم نه مهمونی نه مسافرت الانم مریضم    

دقیقاا منم هیچ جانرفتمم گرفتم الان بعد۲۰ روزارزو مرگ میکنمم ازحال بد بعد دوست واشنا استوری کیش وگردش تولد مهمونی میزارن سالم 😐😢