2777
2789

دیشب میخواستم عکس بذارم‌نشد گفتم فردا تاپیک میزنم...

خلاصه میگم پیشرفت عشقم فقط ب این مهاجرت بستگی داره حقوق عالیییییی مزایا عالی زندگیش کامل عوض میشه( وضع مالی خودش معمولی بود و جای پیشرفت نداشت این کارم توسط یکی از اشناهاش بهش پیشنهاد شد ) 

۲ ماه دیگ میشه ۴ سال ک باهاش بودم اوردن اسمش تو خونمون حکم تیر داشت خانوادم مخالف شدید یودن ولی من خیلی دوسش دارم 

فقط بهم بگید ک کارم و انتخابم درست بود 

فقط ازتون تایید میخوام تا دلم اروم بگیره دارم میمیرم اصلا اروم نمیشمممم ب هیج وجه شماتت نکنید لطفاااااا 

شما جای من بودین همین کارو میکردین؟؟؟ 

ینی از وقتی فهمیدم حالم‌خیلی بده  

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

میشه لطفا هر کی اسکرینا رو دید لایک کنه بر میدارم‌نمیخوام بمونه اگ‌کسی خواس بازم میذارم

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم چکار کردی براش

عزیزم‌ عکس گذاشتم بخونی متوجه میشی 

من بودم باهاش میرفتم 

خونوادم هم راضی میکردم یجوری 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بگید ک حق نداشتم بگم بمون کارم درس بود ن؟؟؟  حالا دل خودمو چیکار کنن

خب اگه بره اوضاعش خوب بشه بیاد سراغت کجاش بده ؟

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

دیدین یکی سرطان داره؟ بهش میگن فقط چن ماه زنده ای؟ دیگ درمانشم نمیکنن میگن برو زندگی‌کن؟؟؟ 

مثلا میره دریا می دونه اخرین باریه ک دریا رو می بینه؟؟؟ دقیقاااا تو این وضعیتم 

نه میگی نرو 

نه مبگی بمون

نه میگی برو 

پس چکار کنه  بدبخت

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️