2777
2789

حالا خوبه کاربرا در حد یه ثانیه عکس میزارن و برمیدارن !!!بعد یه عده میان میگن نمی‌ترسی عکس میزاری ؟؟؟؟

چطور جرعت می‌کنی عکس میزاری؟؟

چرا عکس هاتون رو تو سایت میزارید ؟  

بابا ما شهرستانیم همه دوستا و فامیلا و اشناها عکس خودشون رو گذاشتن ایینستا و تلگرام !!!!

تهران و شهرهای بزرگ هم که دیگه عکس لختی از خودشون میزارن !!!

ایینستا پره عکس و فیلم زن ها !!!

آخه کسی عکس نی نی سایتی هارو میخواد چیکار کنه ؟؟

چرا اینجا از عکس گذاشتن اینقد میترسن ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تاپیکای مختلف میزنن.مثن فک کن یکی تاپیک زده کلی درباره خانواده شوهرش گفته.بیاد عکس بذاره یکی میشناستش میره تاپیکاشو میخونه کلا به فنا میره

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...

مثلا عکس یه نفر رو بردارن چی میشه ؟؟؟میخوان چیکار کنن مثلا با عکس ؟؟؟؟

خب عکسه دیگه !!!

مگه بیست سال پیشه آخه ؟؟؟؟

اینقد تو ایینستا و تلگرام عکس پره که که کسی نگاه نمیکنه !!!چه برسه عکس نی نی سایتی ها

برای اینه که اینجا حرفای خصوصی میزنن نمیخوان آشنا شناسایی شون کنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

خب اینجا خیلیها واسه درد ودل و اینا میان نمیخوان کسی بشناستشون شاید با یه عکس حتی عکس خونه یکی آشنا دراومد و شناخت درضمن نمیشه گفت چون همه زنها عکسشونو میذارن ماهم باید بذاریم 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

طبیعتا کسایی که میترسن قطعا عکس اینستا و ... هم نمیذارن. ضمن ابنکه بعصیا اینجا اطلاعات شخصی دادن و از شناخته شدن میترسن.

من علت اصرار یه سری کاربرا به عکس گذاشتن استارتر رو نمیفهمم، چه فرقی داره چه شکلیه