roggaye مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 247 عنوان سلام عزیزای دل سنوی ntوnb تعیین جنسیت کیا میتونن حدس بزنن | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست 1399/08/09 | 12:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roggaye مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 247 عزیزم مبارک باشه انشالله ب سلامتی بغلش کنی بااجازه اسی میشه منم عکس بفرستم نی نی منم بگیدممنون میشم بله گلم چرا نمیشه
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 ۱۷هفته۵روز تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 بنظرتون چیه تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 جنسیتشو بهتون گفتن نه هنوز نمیدونم ان تی هم نگفت تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 یکی از بچه های اینجا گفته بودن پسره . من عکسش دیذم گفتم دختره. اون تست هم انجام داد دختر شده بود حال ... عزیزم شماحدس میزنی تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
roggaye مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 247 نه هنوز نمیدونم ان تی هم نگفت بعضی ها میگن اشتباه میشه من سر بچه اولمم رفتم همون سنو گرافی همون دکتر دقیق هفته سیزدهم یهم گفت و همون شد سر همینم مطمئنم که درسته
roggaye مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 247 نه هنوز نمیدونم ان تی هم نگفت خودت نپرسیدی اگه میپرسیدی میگفتن
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 بعضی ها میگن اشتباه میشه من سر بچه اولمم رفتم همون سنو گرافی همون دکتر دقیق هفته سیزدهم یهم گفت و هم ... ۱۳هفته سونوبنظرمنم درست تشخیص میدن تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 خودت نپرسیدی اگه میپرسیدی میگفتن پرسیدم گفت زوده مشخص نیس ۱۱هفته پنج روزبود تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
roggaye مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 247 ۱۳هفته سونوبنظرمنم درست تشخیص میدن بله من خودم پرسیدم دکتر بهم گفت که بچه یه جوری خوابیده که معلوم نیس یکم اینورو اونورش کرد بعد وروجک خودش پاهاشو باز کرد
99selen عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 573 بله من خودم پرسیدم دکتر بهم گفت که بچه یه جوری خوابیده که معلوم نیس یکم اینورو اونورش کرد بعد وروجک ... ای جااانم خداحفظش کنه واست عزیزم تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همهی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏