2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان بی که تیغه بینیشه ربطی ب جنسیت نداره عزیزم.

این تست رو حتما فردا انجام بده صد در صده!!!

ادرار اول صبحت بریز تو لیوان بعد یک سوزن خیاطی سالم سالم  بنداز داخلش . از اون سوزنایی که لباس با دست میدوزن منظورمه.

بعد 24ساعت سوزن بردار و بشور. اگه زنگ زده بود و سیاه بود دختره و اگه هیچ تغییری نکرد پسر!!

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
ان بی که تیغه بینیشه ربطی ب جنسیت نداره عزیزم. این تست رو حتما فردا انجام بده صد در صده!!! ادرار ا ...

نه عزیزم جنسیتشو هم بهم گفت که صددر صده میخواستم بدونم حدس شما چیه 

نه عزیزم جنسیتشو هم بهم گفت که صددر صده میخواستم بدونم حدس شما چیه 

یکی از بچه های اینجا گفته بودن پسره . من عکسش دیذم گفتم دختره. اون تست هم انجام داد دختر شده بود حالا باید ببینیم انومالی بهش چی میگه

خیلی واضح نبود گلم   ولی بنظرم پسره

بله همینطوره راستش ازش پرسیدم گفت هشتاد درصد احتمالش هست پیر باشه ولی بعدش یه جوری کرد که بچه تو شکمم چرخید و پاهاشو باز کرد به خودمم نشون داد

بله همینطوره راستش ازش پرسیدم گفت هشتاد درصد احتمالش هست پیر باشه ولی بعدش یه جوری کرد که بچه تو شکم ...

ایشالله هرچی هست صحیح سالم باشه عزیزم

عزیزم مبارک باشه انشالله ب سلامتی بغلش کنی بااجازه اسی میشه منم عکس بفرستم نی نی منم بگیدممنون میشم

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏
ان بی که تیغه بینیشه ربطی ب جنسیت نداره عزیزم. این تست رو حتما فردا انجام بده صد در صده!!! ادرار ا ...

البته این کارو هم کردم و تغییری نکرد بیشتر از بیستو چهار ساعت هم موند