2777
2789
عنوان

پرش پای نوزاد هنگام شیر دهی

808 بازدید | 11 پست

سلام مامانا دخترم ۲۰ روزشه از ۴ روزگی هر وقت بهش شیر میدم پاهاش میپره فقط موقع شیر دهی اینطوریه خیلی نگرانشم رفلاکس و کولیک هم داره و خودشو خیلی کش و قوس میده ، زدم تو اینترنت نوشته ممکنه سندرم اسپاسم باشه ترو خدا اگه کسی در این رابطه تجربه ای داره بهم بگه دارم سکته میکنم از ناراحتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببرش دکتر بچه که شوخی نیست ما اینجا نظر بدیم . حتما ببرش دکتر.

بردمش زیاد اهمیت نداد گفت تو دستت بگیر اگر حرکات افتاد ک هیچی اگر نیفتاد دوباره بیارش دیگه توضیح نداد ک مشکل از چی میتونه باشه تو اینترنت سرچ کردم نوشته سندرم اسپاسمه و باید نوار مغزی گرفته شه شوهرمم نمیاد میگه بچه بیست روزه رو ننداز زیر دست دکترا موندم چه خاکی بریزم سرم دارم سکته میکنم 

نگران نباش عزیزم دخترم منم دقیقا اینطوری بود بردم دکتر گفت از رفلاکسه.منم اون موقع میزدم اینترنت چیز ...

واقعا؟؟ چند وقتش بود ؟ دقیقا علامتش چی بود؟ فقط پرشِ پا داشت وقتِ شیر خوردنش؟؟

واقعا؟؟ چند وقتش بود ؟ دقیقا علامتش چی بود؟ فقط پرشِ پا داشت وقتِ شیر خوردنش؟؟

الان ۲ سالشه دخترم..ولی از وقتی ۶ روزه بود این علامت هارو داشت هم پاش میپرید هم خیلی خودشو کش و قوس میداد هم سینمو نمیخورد همه اطرافیان میگفتن تو چطور میخوای این یه ذره بچه رو بزرگ کنی ولی به لطف خدا الان یه خانوم کوچولوی ناز شده همه میگن تو خیلی هنر کردی تا دخترت به اینجا رسید.تو هم نگران نباش عزیزم بچه ها تا بزرگ شن کلی آدم اذیت میشه

الان ۲ سالشه دخترم..ولی از وقتی ۶ روزه بود این علامت هارو داشت هم پاش میپرید هم خیلی خودشو کش و قوس ...

خدا رو شکر ان شالله خدا دخترتو برات نگهداره دقیقا دختر منم اینجوریه خیلی خودشو کش و قوس میده بردمش دکتر گفت کولیک داره قطره داد ولی اون پرشرو خیلی نگرانم ان شالله خدا همه نی نی هارو حفظ کنه ک جونِ ما مامانا به جونِ نی نیمون بنده 

خدا رو شکر ان شالله خدا دخترتو برات نگهداره دقیقا دختر منم اینجوریه خیلی خودشو کش و قوس میده بردمش د ...

خواهش میکنم عزیزم😘خدا نی نی تو رو هم نگه داره.اصلا نگران نباش دختر منم اینطوری بود زیادم تو اینترنت سرچ نکن چون خودمم اینطوری بودم تا یه چیزی میشد میرفتم اینترنت تو اینترنت هم چیزایی هست که آدمو بیشتر نگران میکنه.آخر سر دیگه مامانم گفت چخبره دختر هرچی میشه میری تو اینترنت سرچ میکنی الکی خودتو ناراحت میکنی😂

خواهش میکنم عزیزم😘خدا نی نی تو رو هم نگه داره.اصلا نگران نباش دختر منم اینطوری بود زیادم تو اینترنت ...

ممنونم عزیزم ❤ اره اینترنتم بدتر ادمو نگران میکنه ولی دلم طاقت نمیاره هی میام سرچ میکنم 😁