2777
2789

باهمه روشای جلوگیری اشنایی دارم.فقط دنیال حرف با تجربه هام نه سرکوفت سرزنش کسی که برام ارزش نداره....

من همون مامان دوقلوهای ۱۴ماهه ام.رابطه داشتیم با جلوگیری طبیعی....ولی اینبار ۱۲روزی بعد رابطه ل دیدم به دلم افتاد نکنه لانه گزینی باشه...تست وایتس مثبت شد ولی بی بی چک منفی که بعد یکی دوساعتی هاله انداخت که میگن معتبر نیست....

حالا فردا موعدمه که دیشب باز لکه دیدم و یکم درد پریودی داشتم.گفتم خب پریود دارم میشم و جلو انداختم....ولی دیگه تا الان خبری نیست از پریودی....الان خونه نیستم فردا قطعا برم خونمون و پری نیاد بی بی چک میزنم....

حالا با این اوصاف ممکنه باردار باشم؟؟؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیستی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

فکر نکنم.ولی در کل عزیزم اگر نمیخوای سفت و سخت جلوگیری کن مخصوصا الان که بدنت خیلیامادگی داره برای بارداری.بنظرم پرطود میشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

احتمالش هست عزیزم

اینک بی بی چک بعد چن ساعت معتبر نیست من قبول ندارم من دوبار بی بی زدم دوبارشم بعد چن ساعت هاله انداخت 

ولی باردار بودم 

اگ زمان زیاذی از باردارشدنت نگذشته باشه ممکنع بی بی چک دیر هاله بندازه

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

اسی منم دیشب بیبی زدم جواب نداد اصلا فک کردم خرابه انداختمش تو سطله زباله صبح دیدم دوتا انداخته😭😭😭۳ ماهه پری نشد ۱ ماه پیشم از دادم منفی بود

وسطای اون ماهم بیبی زدم منفی بود 

دیشب  زدم صبح دوتا انداخته بود دوتا دیگم صبح زدم ک خط ننداخت یکی دیگ ۲۰ دقیقه پیش زدم ی هاله انداخت 

😭😭😭😭ب نظرتون باردارم؟

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱