2777
2789
عنوان

شوهرم جواب پی ام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 51 پست
بری زیر یه سقف یکی درمیون پیاما رو سین میکنی😑

نه بابا .ما همش باهمیم خب گفتم که میریم میایم. ولی خب رفتارامون از همون اول خیلی خوب بوده. 

به نظر من مرد باید احساساتی باشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعاا زنم به امید شوهرشه که زندگی میکنه

دقیقا این رابطه ی زن و شوهری باید یه رفاقتی باشه که همیشه پایدار  باشه. همیشه سعی میکنم واسه اینکه زندگیم بهتر بشه و رابطمون همیشه خوب باشه خانوممو راهنمایی میکنم. 

دوست داره نمیخواد فراموشش کنی میترسه در اصل

اره خودشم اینو میگه منم خیلی دوسش دارم عوضش وقتی میاد خونه همش دورش میچرخم

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
[QUOTE=161914468]نه بابا .ما همش باهمیم خب گفتم که میریم میایم. ولی خب رفتارامون از همون اول خیلی خو ...

سلامت باشید. 

اون عشق خیلی مهمه. اینکه واقعادوطرف با تموم وجودشون توی این وضعیت همیشه پشت هم باشن 

دقیقا این رابطه ی زن و شوهری باید یه رفاقتی باشه که همیشه پایدار  باشه. همیشه سعی میکنم واسه ای ...

همه مردا بشینی پای حرفاشون همین حرفا رومیزنن

ولی عجیبه تو عمل نصفشون هم ب این گفته ها عمل نمیکنن

البته جسارت ب شما نباشه،برام سواله؟؟؟

دقیقا این رابطه ی زن و شوهری باید یه رفاقتی باشه که همیشه پایدار  باشه. همیشه سعی میکنم واسه ای ...

حالا کی میشه شما؟؟؟؟ خوشبحال خانمت.......انشالاه که همینجور تا اخر عمرتون ادامه داشته باشه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
همه مردا بشینی پای حرفاشون همین حرفا رومیزنن ولی عجیبه تو عمل نصفشون هم ب این گفته ها عمل نمیک ...

خواهش میکنم. جوابای مختلفی واسه این سوال شما میشه گقت.

۱_ببینید بعضی از مردا بخاطر اینکه توی جوونی و نوجوانی کلا دوس دختری نداشتن ازدواج میکنن. 

۲_ بعضی ها برای اینکه فقط یه زنی داشته باشن ازدواج میکنن 

۳_ بعضی ها برای کلا نیاز خودشون ازدواج میکنن 

۴_ بعضی ها هم میبینی از روی عشق ازدواج میکنن. 

همه ی این موردا رفتاراشونم باهم فرق میکنه پس نمیتونیم بگیم همه. 

ولی برای همه ی اینا بیشتر مهم گرفتن اون زنه و همین که ازدواج کنن. ازدواج که میکنن یکم مشکلات زندگی زیاد میشه و به مشکل میخورن. بخاطر اینکه نمیتونن زیاد با خانواده باشن حالت عصبی میگیرن و این باعث میشه خیلی از رفتارای قبلشونو به فراموشی بسپارن